search
top

Vadim are niscai vise erotice care-l bulversează

După ce se petrece un eveniment major, cum ar fi, de pildă, recenta catastrofă aeriană din Rusia, Vadim Tudor se jură că a avut un vis prevestitor. De data aceasta, a primit un mesaj de dincolo legat de moartea elitei politice poloneze (nu-i o noutatate, Tribunul se băga în seamă).

Ca să rămână într-o zonă enigmatică, tot el se întreabă retoric: “Cine, ce forţă i-a trimis, din astral, acest vis atât de clar şi prevestitor de necaz? Numai Dumnezeu ştie…Şi încă o remarcă, pentru cei care cred în numerologie: dezastrul a avut loc în 10 a 4-a, 2010, la ora 10. Aşadar, o succesiune de trei de 10, cifră care, probabil, îi purta ghinion nefericitului preşedinte al Poloniei.”

N-am auzit că succesiunea cifrei 10 poartă ghinion, dar nici nu cred că are vreo importanţă.

M-ar interesa însă altceva legat de marele nostru lider presimţitor: ce vis a avut înainte de- a semna adeziunea Anei Maria Prodan la PRM?

Să fi fost unul erotic care l-a bulversat pe Vadim? Cred că da. Altfel cum ar fi acceptat el în partidul său creştin o femeie care afirma nu cu multă vrem în urmă: “Nu mă tem nici măcar de Dumnezeu”.

3 Responses to “Vadim are niscai vise erotice care-l bulversează”

  1. vadim spune:

    e si el un pisicher batran, ce vreti si voi acum

  2. Nu este pisicher, gresit, total gresit spune:

    Doar o scroafa care si-a distrus partidul ca sa nu i-o ia altul inainte. daca se uita in in oglinda vede un mare „luzar”.

  3. Midav spune:

    Dus cu pluta. Irecuperabil

Scrie un comentariu

top