Vadim Tudor: Luaţi-i după mine că-i omor!

Şi uite că am trăit şi clipa în care lui Vadim îi iese porumbelul din gura şi recunoaşte, de fapt, că-i un neputincios într-ale politichiei.

Şlagărul toamnei la PRM – Tribunul ameninţă că nu vine la putere decât dacă-i adus pe valul unei revoluţii de masele largi. Şi ca jocul său de scenă să fie convingător, scuipă poporul în obraz, să se trezească, fiindcă „problema sunteţi voi, românii”.

„Avînd la cîrmă un marinar nebun – scrie Vadim în oficiosul partidului -, societatea românească a naufragiat. Deriva e totală. Şi n-are nimeni curajul să-l ia pe beţiv de turul pantalonilor şi să-l arunce peste bord. Problema nu este acest golan bătrîn – problema sînteţi voi, românii. El e un laş nenorocit, care face pe el dacă îl ia cineva la trei păzeşte. Dar cine să-l ia? Ar face-o, din nou, Vadim, cum a mai făcut-o şi în Parlament, cînd l-a călcat în picioare. Dar cine vine, imediat, în loc? Tot ăia, care au furat mai multe rînduri de alegeri şi se încălzesc, şi acum, pe margine, pretinzînd, fără ruşine, că PRM ar avea 3%? Iar să facă Tribunul pîrtie, pentru nişte lepădături, cu nimic mai breze ca Băsescu? Aşa ceva nu se va întîmpla. Pînă nu-şi vor rupe gîtul toţi cei care au tîlhărit ţara asta, adică pînă nu se va produce o explozie socială care să măture toate putregaiurile astea şi să nu mai facă pui în stare să vă deruteze (de teapa ţigănuşului obraznic din Caracal, Dan Diaconescu) – Vadim nu mişcă un deget.”

Cum o să se işte o revolta populară, care să-l promoveze  în capul mesei,  într-o ţară cu toate supapele deschise, nici Vadim nu ştie.

Cert e că rândurile de mai sunt antologice. Confirmă eşecul şi impostura unei  târle politicianiste.

4 comentarii la „Vadim Tudor: Luaţi-i după mine că-i omor!”

 1. Dear, don E- milio, si daca de data asta tribunului intradevar i-a venit o idee reala, si daca intradevar actuala asa zisa clasa politica este chiar asa !Necazul nostru este ca viata este unica si irepetabila si acesti nimeea politycon ne fura insasi V I A T A !

 2. Adevar graiesti, Baietel, in ce priveste viata noastra, dar nu Vadim e sperantza. Iar lui nu ii pot veni niciodata idei reale, ci doar ireale.

 3. http://www.evz.ro/multimedia/video/detalii-video/video/comportamentul-lui-cv-tudor-la-mormantul-lui-adrian-paunescu.html

  Doar doua (2) nelamuriri in legatura cu VC-ul TUDOR si comportamentul lui la inmormantarea lui PAUNESCU:

  1) la cine a scos limba? cine/ce era de lins acolo?

  si

  be) la ce-i trebuiau ochelarii de soare?

  PS Pare ca s-a bucurat, nu parea deloc intristat de trecerea in nefiinta a patrupedului versificator, concurentul lui nr 1 la pupat si lins dosurile ceausiste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.