Vărsând lacrimi de crocodil, Bogdan Chirieac vrea ca Dragnea să facă pe martirul

A grăit iar Bogdan Chirieac, apropiat de PSD, dar, mai ales, de Liviu Dragnea – prietenii ştiu de ce.

După ce, la doi ani de la încarcerare, Tribunalul București i-a respins lui Dragnea cererea de eliberare condiționată, Bogdan Chirieac, cel pe care Băsescu l-a botezat Morsa Competentă, a dovedit şi că ştie exemplar să verse şi lacrimi de crocodil.

Bogdan Chirieac, conform DC News, site controlat tot de el: …Liviu Dragnea avea toate atuurile pentru a fi eliberat condiționat (…) iată că un complet pe care ni-l doream independent, în opinia mea, a judecat după alte criterii, probabil s-a luat decizia după alte criterii și a hotărât ca Liviu Dragnea să rămână în pușcărie. Culmea însă, Chirieac, care zice că Dragnea ar fi fost nedreptăţit de judecători, îl sfătuieşte pe fostul lider PSD să facă pe martirul, stând în puşcărie până la capăt. Altfel, nu afirma: În locul lui Liviu Dragnea, eu n-aș mai face cerere să fiu eliberat condiționat…

Păi dacă l-ar jeli sincer pe Dragnea, normal ar fi ca Bogdan Chirieac să-l încurajeze pe cel distanţat la Rahova să persevereze, ca să iasă mai repede, devreme ce, în curând, poate să facă o nouă cerere pentru a fi eliberat. Mai exact, la sfârşitul lunii august. Aşa că-i greu de spus dacă în declaraţia de mai sus e vorba despre ipocrizie ori despre prostie, dar, cu siguranţă, Daddy, care l-a ţinut mereu aproape pe Chirieac, va aprecia mai bine.

În rest, inteligentul Dragnea a avut oarece premoniţie atunci când a slobozit perla: E important să ştim cu cine vorbim şi, dacă mă uit la tine, să ştiu că tu eşti tu. Păi iată că aproape a aflat. E Bogdan Chirieac.

6 comentarii la „Vărsând lacrimi de crocodil, Bogdan Chirieac vrea ca Dragnea să facă pe martirul”

  1. Siteul Podul scria anul trecut: Fostul jurnalist Bogdan Chirieac a fost surprins ieșind luni de la sediul PSD din Kiseleff de către revoluționarul Marian Ceaușescu. Întrebat referitor la suspiciunile conform cărora ar fi colonel sub acoperire, Bogdan Chirieac a ironizat întrebarea, răspunzând că e mareșal.

    Mai mult, revoluționarul Marian Ceaușescu i-a cerut socoteală patronului DCNews pentru banii luați de la primarii PSD precum Daniel Băluță și Daniel Florea. Cu o nonșalanță de neimaginat, Chirieac a spus că nu a luat niciun ban de la cei doi primari.

  2. Siteul Comisarul, ianuarie anul acesta: Aceeași mizerie/Clientul PSD Bogdan Chirieac s-a alimentat cu bani și de la guvernul PNL: primea bani de la CNAIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.