Victor Ponta a realizat că, după „rectificare“, miniştrii şi-au cumpărat telefoane mai inteligente decât ei

Tocmai atunci când Victor Ponta le spunea miniştrilor săi că delegaţiile FMI, CE şi BM se află la Bucureşti, telefonul lui Sorin Chelmu, de la Agricultură, a început să sune, în ciuda faptului că demnitarul tot încerca să oprească soneria.

Aşa că premierul a izbucnit în şedinţa Executivului: „Domnul secretar de stat, aruncaţi-l, călcaţi-l în picioare, faceţi ceva! Dumneavoastră, la Agricultură, nu ştiţi să închideţi telefoanele, am înţeles. Cred că le-am dat prea mulţi bani la rectificare, d’aia! “. Însă  telefonul lui Chelmu s-a încăpăţânat să sune. Chiar şi după ce posesorul său, roşu la faţă şi disperat fiindcă perturbă solemnitatea momentului în care Ponta transmitea o veste proastă, a ieşit din şedinţă, luptându-se în continuare cu butoanele care nu răspundeau comenzii.

Mă bucur că premierul nostru, sprinten la minte, şi-a dat seama imediat de unde vine toată tărăşenia: le-a dat prea mulţi bani la rectificarea bugetară, din care, după cum aflăm, miniştrii săi şi-au cumpărat telefoane inteligente. Ba chiar mult mai inteligente decât ei.

Un comentariu la „Victor Ponta a realizat că, după „rectificare“, miniştrii şi-au cumpărat telefoane mai inteligente decât ei”

  1. dar noi nu traim cu poante, ci cu o buna guvernare, care guvernare nu exista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.