Crin Antonescu, gata să guverneze peste genii, analfabeţi şi prostituaţi

În dorinţa de-a fi original cu orice preţ,  dar şi ca să-şi satisfacă auzul, domnul Crin Antonescu a ţinut un discurs fulminant cu ocazia lansării  programului de guvernare 2013 – 2016.

„România împreunează definitiv genii și analfabeți, oameni de caracter și prostituați perpetuu, România ne adună pe toți, și noi, ca politicieni, trebuie să lucrăm pentru proiectul unei națiuni care să îi ducă mereu pe cei mai buni să lucreze și în numele celor mai slabi“ – năzuieşte liderul PNL.

Aşadar, „împreunarea definitivă“ a geniilor cu analfabeţii, chiar dacă cei din urmă au drept atribut îngâmfarea neruşinată, ar fi fatalitatea necesară propăşirii scumpei noastre patrii. Însă, în ce priveşte chestiunea cu prostituaţii şi oamenii de caracter, mai există o şansă pentru cei din urmă – ma mir ca i-a scăpat politicianului nostru. Azi, mai mult decât oricând cuceririle medicinei, ca şi politica, pot transforma, mintenaş, prostituata în virgină.

În rest, domnului Antonescu, atât de dornic să-i pună pe cei buni să lucreze în numele celor slabi, scapă iar din vedere faptul că beţia cuvintelor arată eşecul omului de a-şi controla gândurile.

2 comentarii la „Crin Antonescu, gata să guverneze peste genii, analfabeţi şi prostituaţi”

  1. Numele bărbatului de ştate vechi căruia doar doctorii ii contoleaza gândurile, cand merge la tratament, o data la trei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.