Viorica Dăncilă îl importă pe Alex Coita de la Antena3, ca s-o consilieze

Alex Coita, nelipsit din studioul Antena3, cel care părea fascinat de politica lui Liviu Dragnea legată de justiţie, dar nu numai, a devenit, conform Monitorului Oficial, consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă.

Alexandru Ion Coita a fost şi consilier al Robertei Anastase, fostă președintă a Camerei Deputaţilor din partea PDL, în trecut una dintre ţintele predilecte ale postului de televiziune controlat de Dan Voiculescu, precum și secretar de stat în Ministerul Transporturilor, în Guvernul Ungureanu.

Înainte de alegerile europarlamentare, Coita a participat, alături de Mihai Gâdea, la un interviu cu Liviu Dragnea în platoul Antena3. Era un fel de mâna a doua. După acest episod, n-am remarcat doar obedienţa lui Coita faţă de Dragnea, ci şi faptul că purta ciorapi roşii – probabil pentru a marca fericita întâlnire cu liderul PSD de atunci.

Coita, la Antena3, despre acțiunea lui Dragnea în domeniul justiţiei, conform ziariştii.com: Dumneavoastră, domnule Dragnea, ați luat o… nu o bâtă, că bâta e la alții, alții umblă cu bâta. Ați luat un băț, un bețigaș să spunem, dar cu bețigașul ăla ați dat într-un cuib și au ieșit viespi, a ieșit o nebunie întreagă.

 

Coita, tot la Antena 3, întru gloria lui Dragnea: În mod normal, oamenii votează după cum le merge viața de zi cu zi. Că nu toată lumea se trezește de dimineață cu gândul aoleu, penalii, să fie valori, principii… Nu! Adevărul că oamenii se gândesc… Dom’le, ce fac? Am rata la bancă, am chiria, mi-a venit lumina… (…) Nu vreau să-i dau dreptate domnului Dragnea, că nu de asta sunt aici. Dar adevărul este că de an încoace, de când este acest partid la guvernare, le iese pe economie. Lucrurile se leagă. Sigur că întotdeauna putem găsi pete în soare, dar pe economie le iese”.

*****

Anca Alexandrescu, apropiată a lui Liviu Dragnea, care care o monitoriza pe Dăncilă pentru fostul lider al PSD, a fost dată afară din funcţia de consilier onorific, după răcirea relaţiilor dintre premier şi fostul lider PSD, dar iată că acum a venit Alex Coita consilier onorific, unul care-i ridica osanale lui Dragnea. Ce schimbare măreaţă!

Un comentariu la „Viorica Dăncilă îl importă pe Alex Coita de la Antena3, ca s-o consilieze”

  1. Coita, geniul economiei, cel care se autointituleaza „anlist de afaceri globale” si antreprenor și care mai spune ca e si profesor asociat la SNSPA, ii explica doamnei VVD cum e cu economia de piata. Ne-am scos, panaceul e la Guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.