Viorica Dăncilă, lovită frontal şi la Bruxelles de acordul dintre subiect şi predicat VIDEO

La scurt timp de la învestirea în funcţia de premier, a venit şi „revelaţia”. Adică, marea problemă a Vioricăi Dăncilă cu acordul dintre subiect şi predicat.

O problemă nerezolvată încă. Şi zile acestea, regina gafelor de la Palatul Victoria s-a manifestat plenar.

După ce, în urmă cu o săptămână, Dăncilă a declarat la Bruxelles, cu toată convingerea, că protestanţii au bătut-o pe jandarmeriţă, azi, tot la Bruxelles, în Parlamentul European, premierul a făcut un dezacord cât Casa Poporului.

…Domnule Pons (Esteban González Pons, președintele Grupului de lucru pentru afaceri juridice și interne – n.n.), da, trebuie să apărăm cetățenii. Acest lucru îl cer și eu. Și nu am să ignor vocea poporului, iar martori (sic!) este larga susținere populară pe care o avem în România.

 

Ascult pe toată lumea de bună credință și vreau un dialog constructiv, dar un dialog care să fie corect pentru România și pentru UE, a spus Dăncilă.

 

 

 

Ghinionul se ţine lanţ de Dăncilă, aflată într-un veşnic dezacord cu predicatul.

Păi da, pentru că, de pildă, în urmă cu zile, la Craiova, ea a zis: …Pentru dumneavoastră e important să demarăm acest proiect, iar cei 58 de kilometri aferenți tronsoanelor 1 şi 2 sunt convinsă că va duce (dezacord) la deconcesionarea  (cuvântul  nu există)… la … mult așteptată a traficului în localitățile Balş şi Slatina. Vorbea doamnei ministru Olguța Vasilescu de o perioadă mare de timp, 40-45 de minute pentru a traversa Balşul. Eu sunt convinsă că acest drum expres…

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=P5EOGUOYppU

 

Liviu Dragnea, liderul PSD, a felicitat-o pe Viorica Dăncilă în urma prestaţiei din plenul PE. „Pentru demnitatea cu care a apărat poziţia României şi imaginea României în Parlamentul European”, după cum spunea Dragnea.

Iar propaganda rusă, prin vocea agenţei Sputnik, titrează: Viorica Dăncilă revine – rafale nimicitoare pentru atacatorii României! Sunt praf!

În consecină: Agrmaţi din toate ţările, ţările uniţi-va! Restul, e tăcere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.