Dragnea, ultima petardă: Protestatarii sunt antrenați în tabere din munți ca să dea jos Guvernul

După ce a lansat fantasmagorica  povestea cu bărbaţii în negru de la Athénée Palace, care doreau să-l asasineze, ori cea cu lovitura de stat din 10 august, ignorând complet ceea ce se înţelege de fapt prin lovitură de stat, Liviu Dragna mai aruncă o petardă.

Ei bine, cei care protestează împotriva PSD ar fi antrenaţi în tabere din munţi, iar unii dintre ei ar ieşi „drogaţi” la mitinguri, de altfel o teză „îndrăgită” de Antena3. Deocamdată nu am aflat de la Dragnea în care munţi sunt antrenaţi protestatarii, dar mai e timp.

Însă, din câte se vede deja, cam toate petardele lui Dragnea nu sunt legate de de fantezie debordantă, ci de caracter.

…A fost o lovitură puternică împotriva unei instituții a statului. Nu am văzut până acum ca procurorii să cerceteze informațiile despre finanțări externe. S-a vorbit de tabere de instruire a protestatarilor în munți. Au apărut în spațiul public. Procurorii se autosesizează dintr-o jumătate de mail și niște acțiuni de asemenea anvergură nu le trezește o îngrijorare, a spus Dragnea, la RTV, referindu-se la mitingul din 10 august,

După această declaraţie mai constat doar că un om are nevoie de oarce abilităţi pentru a reuşi să minta bine sau, dacă vreţi, să spună bizarerii, dar, cu siguranţă, Dragnea nu le are.

Un comentariu la „Dragnea, ultima petardă: Protestatarii sunt antrenați în tabere din munți ca să dea jos Guvernul”

  1. „Protestatarii” lui Dragnea antrenati in munti dau cu gaze? Manevrau tunuri de apa pe costise?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.