search
top

Dragnea, ultima petardă: Protestatarii sunt antrenați în tabere din munți ca să dea jos Guvernul

După ce a lansat fantasmagorica  povestea cu bărbaţii în negru de la Athénée Palace, care doreau să-l asasineze, ori cea cu lovitura de stat din 10 august, ignorând complet ceea ce se înţelege de fapt prin lovitură de stat, Liviu Dragna mai aruncă o petardă.

Ei bine, cei care protestează împotriva PSD ar fi antrenaţi în tabere din munţi, iar unii dintre ei ar ieşi „drogaţi” la mitinguri, de altfel o teză „îndrăgită” de Antena3. Deocamdată nu am aflat de la Dragnea în care munţi sunt antrenaţi protestatarii, dar mai e timp.

Însă, din câte se vede deja, cam toate petardele lui Dragnea nu sunt legate de de fantezie debordantă, ci de caracter.

…A fost o lovitură puternică împotriva unei instituții a statului. Nu am văzut până acum ca procurorii să cerceteze informațiile despre finanțări externe. S-a vorbit de tabere de instruire a protestatarilor în munți. Au apărut în spațiul public. Procurorii se autosesizează dintr-o jumătate de mail și niște acțiuni de asemenea anvergură nu le trezește o îngrijorare, a spus Dragnea, la RTV, referindu-se la mitingul din 10 august,

După această declaraţie mai constat doar că un om are nevoie de oarce abilităţi pentru a reuşi să minta bine sau, dacă vreţi, să spună bizarerii, dar, cu siguranţă, Dragnea nu le are.

One Response to “Dragnea, ultima petardă: Protestatarii sunt antrenați în tabere din munți ca să dea jos Guvernul”

  1. Intrebare spune:

    „Protestatarii” lui Dragnea antrenati in munti dau cu gaze? Manevrau tunuri de apa pe costise?

Scrie un comentariu

top