Viorica Dăncilă se ascunde după degete, crezând că-i perfect camuflată, iar Carmen Avram o venerează excesiv

Carmen Avram, europarlamentară, aleasă pe listele PSD, a comparat-o pe Viorica Dăncilă cu un general neînfricat. Cam asta-i şi părerea activiştilor Antenei3, unde a lucrat Carmen Avram, înainte de a fi propusă pentru un fotoliu în PE, dar şi a propagandei ruse, care, întru slava liderului PSD, consemnează neţărmurita preţuire a europarlamentarei pentru şefa ei de partid.

Am văzut în seara asta o femeie, ca un general neînfricat… scrie Avram pe Facebook, în pofida faptului că Viorica Dăncilă n-a ieşit deloc victorioasă din conferinţa de presă de ieri. nivi n-avea cum, oricât ar fi dorit echipa ei de campanie, pentru că a stat doar în corzi.

Faptul că Avram o ridică în slăvi pe Dăncilă, comparând-o cu un luptător neânfricat, deşi, cât timp a răspuns la întrebările ziariştilor, candidatul PSD n-a încercat decât să se ascundă după degete, crezând că se camuflează perfect, îmi aduce aminte de un banc mai vechi, pe care îl voi adapta.

Soldat Viorica Dăncilă, nu te-am văzut astăzi la lecţiile de camuflaj!
Soldatul Viorica Dăncilă: Mulţumesc, domnule colonel!

În restul, staff-ul de campanie i-a spus, din nou, Vioricăi Dancilă că îşi stăpâneşte perfect gesturile, privirea, vocea şi limbajul, iar ea a crezut.

Un comentariu la „Viorica Dăncilă se ascunde după degete, crezând că-i perfect camuflată, iar Carmen Avram o venerează excesiv”

  1. Carmen Avram sa il slveasca si pe tovarasul Dragnea. El a trimis-o la Bruxelles, spre sfanta sinecura pesedista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.