Dan Andronic comentează savant ştirea falsă care trebuia s-o victimizeze pe Viorica Dăncilă

Controversatul jurnalist Dan Andronic, cel care conduce Evenimentul zilei, publicaţie situată de partea PSD, comentează savant o ştire falsă cât Casa Poporului, lansată de stiripesurse.ro, un alt site apropiat PSD: chemarea Vioricăi Dăncilă la DNA. Ştirea a fost lansată cu intenția de-a induce în eroare, dar şi pentru a provoca emoţie, aşa cum recomanda recent Bogdan Chireac, un alt apropiat al PSD.

După părerea mea (spunea azi Dan Andronic, conform EVZ) este o acțiune împotriva lui Klaus Iohannis, care are drept scop victimizarea Vioricăi Dăncilă. Este extrem de ciudat ca, cu 2-3 zile înainte de alegeri, DNA, în vechea tradiție a Binomului Florian Coldea-Laura Codruța Kovesi, să îl ancheteze pe principalul contracandidat al actualului președinte.
Vă reamintesc că, în urmă cu o săptămână, scriam despre diversiunile din campania electorală și despre absența lebedelor negre.
S-ar putea ca aceasta să fie ultima zvâcnire a celor pe care îi tot aduce în atenție Cozmin Gușă.

Comunicatul DNA legat de chemarea Vioricăi Dăncilă în faţa procurorilor anticorupţie: Referitor la informațiile vehiculate în spațiul public care acreditează ideea că un candidat la Președinția României urmează să fie citat la DNA, în data de 22 noiembrie 2019, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să precizeze că toate aceste informații sunt FALSE.

Un comentariu la „Dan Andronic comentează savant ştirea falsă care trebuia s-o victimizeze pe Viorica Dăncilă”

  1. Dan Andronic va fi mereu omul unui cartel. Nastase / Vintu/ Basescu/ Udrea/ Ghita/ Dragnea samd. La el nu e pe idealuri, cum cred prostii care-l slujesc neobosit, ci pe interese, mari interese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.