Vlad Voiculescu râde de ce-şi aduce aminte taman atunci când nu trebuie VIDEO

Habar n-am cum va deconta actuala coaliţie criza de râs a lui Vlad Voiculescu, taman în momentul în care se anunţau restricţii dure legate de combaterea noului coronavirus.

După cum se vede mai jos, Voiculescu a fost atins de un puseu de râs greu de explicat, chiar în timp ce se sprijinea pe pupitrul de la care trebuia să anunțe modul de calcul a incidenței infectărilor. E greu de spus (şi nici el n-a catadicsit să ne lămurească) cum l-a apuca aşa… o veselie de-a dreptul bizară în timpul conferinţei de presă de la Palatul Victoria, legată de restricţii mai grele decât în perioada de urgenţă. Pe termen scurt, hlizirea ministrului Sănătăţii, total neadecvată unui moment care marchează profund viaţa oamenilor, i-a dat ocazia lui Gâdea să-şi facă numărul şi să-l umple de lături pe Voiculescu, la Antena3.

Pe termen lung, nu anticipez ce preţ politic va plăti coaliţia pentru că pe Voiculescu l-a pufnit râsul exact când nu trebuia. Nu era nimic amuzant. Dimpotrivă, se vorbea despre tragedia prin care trecem cu toţii. Constat însă că, în momentul când mierea devine fiere, apare comedia. Una amară, plină de durere. Să râzi de ce-ţi aduci aminte, din poziţia de ministru al Sănătăţii, în momentul în care Guvernul anunţă măsuri şi mai dure pentru combaterea pandemiei, măsuri care afectează material şi emoţional populaţia, mă duce cu gândul la faptul că inconştienţa orbeşte.

Un comentariu la „Vlad Voiculescu râde de ce-şi aduce aminte taman atunci când nu trebuie VIDEO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.