Belicosul limbaj de aur curat din Parlament: Ce mă, păduche… Bă, dispari de aici, tu auzi ce îți spun? Dispari! Îţi ordon VIDEO

Limbaj şi comportament de aur curat în Parlamentul României. Dan Tănasă, deputat AUR, extrem de agresiv pe holul camerei Deputaţilor, gata să-şi arate muşchii şi să se încaiere cu deputatul USR Silviu Dehelean.

Disputa cu îmbrânceli dintre cei doi s-a înteţit după dezbaterea desfiinţării Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie, iar Dan Tănasă (cel din centru imaginii) ar fi fost deranjat de faptul că deputatul USR i-a reproşat că îl critică pe ministrul Justiţiei.

Nu ţi-e ruşine mă măgarule să vii ameninţător spre mine? Că ce? Că ce, mă, păduche? Dispari de aici, păduche, nu auzi ce spun? Îţi ordon să dispari din faţa mea, sa faci paşi. Nu mai strica aerul”… Băi, dispari! Îţi ordon să dispari din faţa mea! Marş, mă, de aici, nu te mai uita aşa la mine…, au fost cuvintele pe care Tănasă i le adresează lui Dehelean.

Tot Tănasă, către un alt deputat USR, Ionuț Moșteanu: Ești un zero barat. Ești un zero barat. Am acasă Moșteanule, șosete găurite care-s mai valoroase decât tine. N-ai făcut absolut nimic în viața ta și te-ai trezit deputat. Nu mai vorbi tu de George Simion. Tu pe lângă George Simion ești un zero barat. Ești un nimeni în drum!

În rest, dacă aud ce zice Şoşoacă ori Tănasă, parcă n-aş vrea ca ţara, ţărişoara noastră să nu aibă chiar un viitor de aur, oricât şi-ar fi dorit poetul acum mai bine de 100 de ani.

2 comentarii la „Belicosul limbaj de aur curat din Parlament: Ce mă, păduche… Bă, dispari de aici, tu auzi ce îți spun? Dispari! Îţi ordon VIDEO”

  1. Limba noastra e o comoară. Tampitii o cheltuie pe injuraturi. Ei cred ca astfel isi expun sistemul filozofic in Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.