Oana Zamfir-Stancu îl atacă pe Florin Cîţu în stil de gospodină: roşii, mere, pere…

Oana Zamfir-Stancu, o familistă desăvârşită, sare la gâtul celor pe care-i critică soţul ei. Nu-i de mirare: familia înainte de toate.

Este de notorietate războiul dintre senatorului Daniel Zamfir (fost membru PNL, fost membru ALDE, actual membru al PSD şi soţ al Oanei Zamfir – Stancu de la Antena3) cu ministru Florin Cîţu (PNL). Dar nu despre disputa celor doi e vorba acum, ci despre faptul că soţia lui Zamfir tinde să fie una ideală, criticându-l pe Cîţu, rivalul soţului, la Antena3, acolo unde este angajată, de câte ori are ocazia. Ca să vezi performanţă gazetărească. Şi iată cum televiziunea Varanului nu este doar oficină, consolidează şi familia.

Ca să nu mai spun că femeile au mai multă imaginație decât bărbații, aşa că Oana Zamfir,care le ştie pe toate mai dihai decât Mama Omida, îl atacă pe Florin Cîţu, dar nu precum o face soţul ei, ci frontal, în stil de gospodină: …Habar nu are dacă pe masa lui sunt roșii, mere sau pere, spunea soţia senatorului la Antena3.

Cum era de aşteptat, Sputnik, vocea propaganda ruse, şi una dintre cele mai active filiale PSD, aripa Dragnea, o ridică în slăvi pe Oana Zamfir – Stancu pentru că l-a atacat gospodăreşte pe Florin Cîţu, titrând bombastic…da!, aţi ghicit: Oana Zamfir l-a făcut zob pe Cîțu: ”Habar n-are dacă pe masă sunt roșii, mere sau pere!”

2 comentarii la „Oana Zamfir-Stancu îl atacă pe Florin Cîţu în stil de gospodină: roşii, mere, pere…”

  1. O reptila de culoare critica. Ii critica pe aia de se bun rau cu barba-su si cu pesedeul

  2. Soțul Daniel Zamfir, traseis faimos, vrea la şefia Autorităţii de Supraveghere Financiară ( doar 15.000 de euro pe lună), susținut de Gabriela Firea şi de Lia Olguţa Vasilescu. Dar Marcel Ciolacu şi Victor Ponta au alte planuri. Sa vedem cine îl va susține pe trasist și cum va trage soția, numita Otrava, de către colgii ei de breaslă, sforile pe la antenele penalului DV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.