Adrian Năstase, icoana doctorilor fără arginţi, baronul, autostrada şi absurdul

Aflu că baronul de Prahova Mircea Cosma, un personaj extrem de controversat, a fost la moşia lui Adrian Năstase de la Cornu ca să discute cu fostul premier despre situația autostrăzii Bucureşti-Braşov. Cel puţin aşa afirma Cosma.

Azi am discutat la Cornu situata autostrăzii Bucureşti-Braşov, al cărui prim contract de execuție a fost semnat în toamna anului 2004 pentru tronsonul Comarnic-Brașov. Atunci s-a opus Băsescu afirmând anti geografia României ca acel tronson trece prin Cornu, a scris  Mircea Cosma pe Facebook, conform mai multor publicaţii.

Postare şui Cosma a fost ilustrată cu o fotografie în care baronul de Prahova apare umăr la umăr cu Adrian Năstase, ţinând în mâini o icoană. Imaginea relevă şi faptul că Năstase, îmbrăcat într-un tricou şi pantaloni de trening, pare a se afla într-o zi cu toaleta neterminată.

Ce aveau de discutat doi foşti, fiecare cu problemele sale trecute ori actuale în justiţie, despre situația autostrăzii Bucureşti-Braşov habar n-am, dar, cine ştie… poate că şi-au făcut firme de construcţii drumuri şi poduri.

Până ce ne vom dumiri, fotografia cu Năstase, Cosma şi icoana Sfinţilor Mucenici Cosma si Damian, doctori fără de arginți, primită în dar de cel din urmă de la fostul premier, după o discuţie despre autostradă, pare desprinsă din teatrul absurdului.

În rest, vorba lui Năstase de pe vremea în care era premier: Prezentul se petrece în fiecare clipă, iar viitorul încă nu a avut loc. N-a avut, dar poate va avea în cazul în care se face autostrada cu pricina, cea care, spre deosebire de sfinţii din icoană, va înghiţi şi o grămadă de arginţi.


3 comentarii la „Adrian Năstase, icoana doctorilor fără arginţi, baronul, autostrada şi absurdul”

  1. Corupţia şi incompetenţa trăiesc bine împreună, dar la noi ca la nimeni, toţi corupţii se cred și competenţi.

  2. Pui de lele /// Penali au fost, penali sunt inca… penalii orsiunde cresc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.