Adrian Ursu sau o mistificare prost fardată la Antena3

În pofida faptului că PNL şi PMP i-a sancţionat pe consilierii de la primăria din Mogoşoaia care au ameninţat şi agresat o consilieră USR, Adrian Ursu sugera la Antena3 că, de fapt, femeia ar fi de vină, pentru că ea ar fi incitat. După gândirea teleastului, scandalul de la Mogoşoaia ar fi fost generat de provocările consilierei la adresa celor de la PNL şi PMP.

Aiurelile lui Adrian Ursu nu au fost doar prost fardate, ci şi de-a dreptul ridicole, de vreme ce dorea să convingă telespectatorii că femeia ar fi provocatat disputa, deşi se ştie deja că un alt consilier a ameninţat-o, în cel mai autentic stil mafiot, că o bagă în scaun cu rotile, chiar dacă va face puşcărie.

Chestiunea principală în scandalul de la Mogoşoaia nu-i PNL, PMP sau USR şi nici odele pe care Ursu le-a închinat PSD de-a lungul vremii, ci interpretarea Codului Penal de către cei care vor instrumenta acest caz. Iar asta pentru că unui om i s-a spus, printre altele:… Puteţi să înregistraţi! Chiar dacă mă duc la puşcărie 5 ani, 6 ani, 7 ani, vă las în căruţ cu rotile!, după care consilierei i s-a luat telefonul cu forţa şi a fost agresată. Culmea, chiar imaginile prezentate la Antena3 în emisiunea lui Ursu arată limpede că femeia a fost bruscată.

În rest, Ursu se face din nou de râs cu talent, mai dihai decât un activist de duzină, atunci când sugerează doct că victima, ameninţată că va fi cotonogită şi îşi va duce viaţa doar într-un scaun cu rotile, este de vină fiindcă a înregistrat cu telefonul primejdia care o paşte. Păi a incitat, nu?

Citeşte şi:

3 comentarii la „Adrian Ursu sau o mistificare prost fardată la Antena3”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.