Afirmând că Dragnea se află în spatele intervenţie jandarmilor din 10 august, Firea pune bomboana pe coliva tristeţii. Important e ce va urma

Gabrila Firea, primarul general al Capitalei, dar şi vicepreşedinte al PSD, a adus o acuzaţie extrem de gravă la adresa lui Liviu Dragnea, liderul PSD, care însă preferă să tacă.

Firea suţine că Dragnea şi oameni apropiaţi lui din PSD au pus la cale atacul violent al jandarmilor împotriva protestatarilor, la mitingul din 10 august. Nu e rost de glumă aici şi rămâne de văzut cum va dovedi Firea cele spuse. Deocamdată, ea a pus doar o bomboană pe coliva tristeţii lăsată de acele momente dramatice.

Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale (Liviu Dragnea – n.n.) și am informațiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect, juridic. Dar uite că nu a fost așa. Vrea să transforme capitala României, municipiul București și să ajungem precum Beirut”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Dragnea nu a reacţionat la această declaraţie extrem de dură, şi nici locotenenţii lui din Bucureşti, dar a ieşit la rampă Felix Stroe, liderul PSD Constanţa. El considera că atacurile Gabrielei Firea, pe care le-a catalogat de o violenţă extremă, aduc prejudicii partidului. Ce spune Stroe însă anunţă doar posibila excludere a răzvrătitei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.