Firea zice că Dragnea vrea să o «lichideze», Meleşcanu e coleg cu o machieuză din Teleorman, iar Ponta ştie cine ne scoate din UE

Buletin se ştiri/ Recent, Liviu Dragnea, liderul PSD, ne-a spus că era cât pe ce să fie asasinat de bărbaţii ăia în negru (cazaţi la Athénée Palace). Acum, Gabriela Firea afirmă că însuţi liderul PSD vrea să o „lichideze”.

„Dl Dragnea doreşte să mă anihileze pe mine în totalitate. (…) Dacă ar putea, m-ar lichida şi fizic”, a afirmat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, la România TV.

În acest timp, Liviu Pleşoianu, o trompetă a PSD, agreată de Dragnea, îl ameninţă golăneşte pe Frans Timmermans, vicepreşedintele Comisiei Europene, din aceeaşi familie politică (socialistă) cu PSD, pentru rezoluţia contra Guvernului care va să vină.

Dăncilă, tot din PSD, catalogată drept o „minune”, a fost omagiată de de QMagazine mai ceva decât Ceauşescu. Din respectiva revistă aflăm că vajnicul nostru premier din Teleorman e „un om de desăvârșit bun simț, neconflictual, opusul isteriei și al limbajului suburban” care a avut însă ghinionul să pice într-un „univers aberant” al românilor cu un comportament „colectiv adolescentin”, respectiv – „arogant și depresiv…”

Tot din Teleorman este şi o fătucă, pe nume Lorena Teodora Cazacu (foto mai jos), sex simbol şi specialistă în machiaj. Ea va fi colegă cu Meleşcanu la Externe fiindcă a avut norocul să se nască în judeţul care dă doar genii. Fireşte, are un şi tată director general în MAI, dar şi o mamă consilier la Ministerul Agriculturii, conform liberinteleorman.ro.

În cel priveşte pe Victor Ponta, fost lider al PSD, el îşi strigă necazul pe Facebook,  invocând demisia lui Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene: Se pare ca cineva chiar şi-a propus sa ne scoată din Uniunea Europeana…, scrie Pont, În opinia sa, ar fi vorba despre oligarhii. Adică, de la Dragnea în jos.

Ce zice Ponta nu este însă nici pe departe o noutate, ci doar un adevăr crunt care se conturează din ce în ce mai clar.

Un comentariu la „Firea zice că Dragnea vrea să o «lichideze», Meleşcanu e coleg cu o machieuză din Teleorman, iar Ponta ştie cine ne scoate din UE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.