Alina Mungiu-Pippidi, incontinenţa supremă: Statul paralel controlează presa mondială, d-aia nu scrie că a picat Orban

Alina Mungiu-Pippidi crede că este un veritabil James Bond. Atunci când nu îmbălsămează imaginea lui Liviu Dragnea cu mânie proletară fiindcă liderul suprem ar sta nevinovat în puşcărie ori nu schimbă idei cu protestatarul Ceauşescu, pe care l-a informat până şi câţi bani câştigă, doamna demască statul paralel. Argumentele: însăilate într-un stil aparte, de James Bond stupid.

Aşadar, după cum arată analista noastră, cu o incontinenţă verbală de pomină, fiorosul stat paralel a oprit în presa străină comentariile negative legate căderea guvernului Orban. Ca să vezi demascare! Până şi Financial Times a rupt-o în fericire. Păi da, findcă influenta publicaţie ascultă indicaţiile preţioase venite de la Bucureşti şi nu mai scrie o iotă despre actualii guvernaţi, deşi, în trecut, îi demoniza pe cei ai PSD.

Alin Mungiu-Pippidi, despre conjuraţia planetară împotriva PSD în articolul Planul B. B de la Basta, publicat de romaniacurata.ro: … Presa străină? Păi nu mai plătim campania contra PSD (că, vorba aceea, picase PSD), deci poate prin Turcia sau la Aman o să se dea că a picat guvernul Orban, nimic pe Financial Times și ziarele unde contează, care scriau o dată la două zile despre România acum un an, când nu erau știri. Ce, asta e știre, că a picat guvernul? Să nu dea nimic, începând cu Euronews! Le spunem noi când și ce…

Iar dacă tot am aflat despre mâna lungă a statului paralel de pe Dâmboviţa, care, iată controlează draconic până şi mass-media mondială, mă aştept ca Alina Mungiu-Pippidi să facă dezvăluiri, tot la fel de senine, şi despre statul pe gânduri. La gândurile ei absurde, paralele cu realitatea, mă refer.

6 comentarii la „Alina Mungiu-Pippidi, incontinenţa supremă: Statul paralel controlează presa mondială, d-aia nu scrie că a picat Orban”

  1. Guvernul a dat niscai bere si a sacrificat nisca mici pentru presa straina. A corupt-o si cu o ciorba de burta. Alina Mungiu Pippidi stie.

  2. De cate ori o vad pe titrata Alina Mungiu, intelectuala ce spunea ca aceia care critica gafele agramatei Dancilă sunt mizerabili, imi aduc aminte de sloganul venit din Suedia care a dat celebritate internationala partidului pe care il serveste.

  3. Aceasta pipida este unul dintre cei mai no civi postaci.Cred ca este mai nociva decat gadea.

  4. Nimeni nu e destul de inteligent ca sa o poată convinge pe aceasta femeie ca spune nerozii pe banda rulanta. Marea surpriza e ca nu are nicio limita.

  5. Mare pacat ca o astfel de doamna despre care credeam altceva,a decazit in acest fel….trag concluzia ca pina si unii intelectuali pot aluneca spre derizoriu …..i teresati fiind probabil de avantaje materiale…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.