Gabriela Firea strigă: Sabotaj! Replica: Minte de îngheaţă apele

La începutul mandatului ei la Primărie, Gabriela Firea declara că e urmărită în trafic, iar telefonul îi este ascultat de niscai conspiratori care doreau s-o compromită. Apoi a zis că e supravegheată pas cu pas. Nu ştim de cine şi nici n-am aflat, cum n-o să aflăm nici cine erau misterioşii de Athénée Palace care doreau să-l asasineze pe Liviu Dragnea.

Acum însă, primăriţa strigă: sabotaj în urma uni ordin politic. După cum clamează Firea, ELCEN a lăsat în mod intenţionat sectoarele 2 şi 3 fără apă caldă şi căldură doar ca să stârnească furia cetăţenilor împotriva ei.

Sabotaj #ReaCredinta #GuvernDusmanosCuOamenii Atac la siguranta cetatenilor! Sabotaj fata de bucuresteni, din partea Elcen, institutie in subordinea Guvernului PNL… Nu credem in varianta unei erori tehnice. Diferenta de temperatura este mult prea mare iar tehnicienii care au facut manevrele stiau ca vor provoca o mare avarie… scrie Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Dacă-i vorba despre vreo o conspiraţie, este una a indiferenţei crase, de care nu pare foarte străină, devreme ce este primar general de patru ani. Însă, până ce se va lămuri povestea cu sabotajul, Firea este acuzată de minciună.

Gabriela Firea minte de îngheață apele!Părți mari din Sectoarele 2 și 3 au rămas din nou fără căldură și apă caldă, la fel ca în decembrie 2018.
De ce? Simplu. Pentru că reparațiile pe tronsonul Bobocica, aflat la ieșirea din CET Sud, s-au făcut în proporție de doar 18,75%, așa cum ne arată un raport al Primăriei Generale, Gabriela Firea acuză sabotaje închipuite, dar de fapt e vorba doar de minciunile ei care ies la iveală!
…., scrie pe pagina de Facebook a USR Bucureşti.

UPDATE/ ELCEN, conform Agerpres: … Ceea ce omite să sublinieze Primarul Capitalei, în mod intenţionat, este faptul că sistemul de termoficare din Bucureşti aflat în grija Primăriei Municipiului Bucureşti este în prag de colaps, că ţevile sunt vechi şi ruginite, iar pierderile de apă caldă pe reţea sunt imense. Din această cauză, avariile sunt din ce în ce mai dese, iar riscul unui colaps total e tot mai aproape de realitate. Doamna Primar mai omite să afirme că sunt necesare eforturi uriaşe pentru a menţine sistemul pe linia de plutire în situaţia dezastruoasă în care a ajuns

Un comentariu la „Gabriela Firea strigă: Sabotaj! Replica: Minte de îngheaţă apele”

  1. Firea crede ca stapaneste mestesugul uneltirii dintre vorbire si actiune, pentru a insela intelegerea oamenilor, dar nivelul ei e de clasa a trai. Nici pensionarii si nici cei mai devotati pesedisti nu o mai cred dupa o iarna de stat in frig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.