Alina Mungiu-Pippidi se întoarce şi îi mustră pe toţi cei care îndrăznesc să afirme că PSD poate fura alegerile

Eterna şi fascinanta Alina Mungiu-Pippidi îşi întoarce faţa spre noi, păcătoşii, ca să ne arate, din nou, cărarea luminoasă.

De data asta, începe prin a-l mustra pe băiatul actorului Ion Caramitru fiindcă e neliniştit, ca mulţi alţii, că PSD ar putea fura alegerile.

Înţeleg că respectivul partid nu poate comite o asemenea faptă, chiar dacă acum stă bine înfipt la butoane, fiindcă-i precum o neprihănită a politichiei, una care n-ar fi în stare să înşele alegătorii ori adversarii politici.

...Văd că dl. Caramitru junior și alții se preocupă că PSD va fura alegerile, de ce? Le-a cîștigat pe ultimele două – 2012, 2016, detașat, fără să le fure, iar în 2008 la un singur mandat diferență s-au dus în opoziție cuminți că așa a decis Băsescu, să existe UNPR…, scrie Mungiu Pippidi în articolul: E vreun sondaj politic autentic?, publicat în romaniacurata.ro.

După cum se vede, Alina Mungiu Pippidi nu se dezminte, iar la capitolul pupat poala PSD-ului stă din ce în ce mai bine şi, sincer, chiar vreau să văd ce recorduri mai poate doborî.

Apoi, ca să justifice titlul, ea îi înfierează cu mânie proletară pe Palada, Pieleanu, Kivu fiindcă nu sunt în stare să publice un sondaj credibil, arătând cu degetul spre ultimul sondaj comandat de PNL, partid cu care are propriile răfuieli.

În sfârşit, înţeleg şi de ce îi atacă pe socilogii citaţi mai sus. Păi dacă SAR-ul ei s-ar mai ocupa de sondaje (poate aude şi Dragnea n.m.), cu totul altfel ar sta lucrurile în ţărişoara noastră.

…Și nu mai există nici o asociație de profesioniști care să militeze pentru depolitizare. Fundația Soros nu mai e nici ea, să facă sondaje paralele, și nici SAR, că eu mi-am transferat cercetarea pe spații mai largi ca țara, susţine Mungiu Pippidi.

În rest, România e în ceaţă, după cum spune doamna în textul de 5.000 de semne, din care se desprinde limpede doar o singură idee călăuzitoare: dacă ne-am însuşi acadmica ei pledoarie, n-am regresa, întorcându-ne ca proştii în epoca Adrian Năstase.

4 comentarii la „Alina Mungiu-Pippidi se întoarce şi îi mustră pe toţi cei care îndrăznesc să afirme că PSD poate fura alegerile”

  1. Doamnă, indiferent de mărimea chiloților, prețul lor la raft este același… De ce așa un deranj intelectual social ne-democrat și ifose de lume bună, vă rog ?! Daca astăzi noi, la povața dvs, purtam aceeași chiloți politico-civico-intelectuali pe care dvs i-ați purtat mai ieri, de ce atâta constipație ?

  2. Tupeul de a fi insistenta, talentul doamnei Dosiaaa, care experimenteaza pe fraieri netarmurita ei ingamfare. Atata timp cat turcu plateste,era sa zic PSD,totul merge struna

  3. Poate ca nu ține neapărat cu PSD . Vrea să spună că mulți votează PSD , mulți nostalgici comuniști etc . PSD poate fură in sensul de a manipula oamenii să-i voteze , ăsta este de fapt furtul . Nu mai fiți cârcotași …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.