Firea îi cere lui Dragnea să-şi retragă bătăuşii după încăierarea ca-n filme dintre viceprimarul Capitalei şi primarul sectorului 6, ambii din PSD

Stare de asediu la Primăria Capitalei. Gabriela Firea, primarul general, a confirmat că Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, şi Gabriel Mutu, primarul sectorului 6 (lider interimar al PSD Bucureşti), s-au luat la bătaie într-un birou al Primăriei Capitalei. De asemenea, mai mulţi martori confirmă incidentul.

Domnul Mutu a aruncat cu o sticlă de apă în domnul Bădulescu. Au fost nişte încăierări. Fac apel la domnul preşedinte Dragnea să îşi ia bătăuşii din Consiliul General. Să îl sune pe domnul Mutu să meargă la şedinţa de consiliu local la sectorul 6, pe care a convocat-o, a declarat Firea, la România TV (intervenţie telefonică).

Toată tărăşenia a plecat de la faptul că un consilier PSD a cerut, în timpul ședinței Consiliului General, retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Aurelian Bădulescu și revocarea din funcția de viceprimar, prin depunerea unui proiect de hotărâre în acest sens. Însă proiectul nu a fost introdus pe ordinea de zi, pentru că nu avea raport de specialitate semnat şi de Gabriela Firea.

Imediat după ce consilierul a cerut revocarea lui Aurelian Bădulescu s-a luat o pauză.

A început să facă presiuni asupra consilierilor generali. Disperat după analiza de aseară, le-a zis că e obligatoriu să susţină ce vrea dansul. În lipsa argumentelor, a înţeles să arunce asupra mea cu o sticlă plină cu apa, lovindu-mă în zona fetei, moment în care a trebuit să reacționez şi m-am apărat. A ieşit o încrâncenare. Nu vreau să îl fac de râs pe domnul preşedinte interimar al organizaţiei Bucureşti.
L-am rugat să trecem ziua de azi, să analizăm statutul, să nu ne facem de ras. A continuat cu presiuni… În faţa lipsei de argument juridic, acesta a înţeles să arunce asupra mea cu o sticlă plină cu apă, lovindu-mă în zona feţei, am reacţionat fără să mă mai temperez şi m-am apărat. A ieşit o încrâncenare din care fiecare a înţeles ce a înţeles, a declarat Aurelian Bădulescu (foto dreapta), la România TV.

Reporter: V-aţi bătut?

Bădulescu: Mai pe româneşte, da! M-am ridicat de la masă şi pe principiul ”decât să moară mama, mai bine să moară mă-sa”, m-am năpustit asupra lui peste masă, au sărit consilierii între noi, s-au suit peste mese, ca eu nu sunt de ţinut, deşi am slăbit – şi cam asta a fost tot.

A fost o discuție mai aprinsă, nu altercație, a declarat Gabriel Mutu. Întrebat dacă este adevărat că a existat totuși și violență fizică, Mutu a răspuns: Să vă spună sursele, dacă luați pe surse. S-a explicat de ambele părți care este legislația și asta a fost discuția.

Chestionat cu privire la declarația viceprimarului Bădulescu, care striga: Tu ai dat primul, Mutu a afirmat: Întrebați-l pe dânsul la ce se referă.

VEZI IMAGINI

Aurelian Bădulescu a declarat, la Realitatea TV, că a fost chemat la Parchetul General, după ce a spus că i-a mințit pe procurorii care anchetează violențele de la protestul din 10 august 2018.

Comitetul Executiv al PSD Bucureşti a decis ieri retragerea sprijinului politic pentru Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei.

Un comentariu la „Firea îi cere lui Dragnea să-şi retragă bătăuşii după încăierarea ca-n filme dintre viceprimarul Capitalei şi primarul sectorului 6, ambii din PSD”

  1. Sa ne aducem aminte de o perla a lui Sorin Oprescu, care spunea: PSD nu este numai un partid de derbedei si de golani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.