Alina Mungiu-Pippidi, sensibilă la spaima lui Dragnea, vrea să-l asigure că Parchetul European nu va investiga o clipă afacerea TelDrum

Eterna şi fascinanta Alina Mungiu-Pippidi scrie despre subiectul Laura Codruţa Kovesi – procuror european, sub titlul: Indiferent ce iese cu Kovesi. Cinci fapte. Numai că, din câte pricep eu, nu Kovesi e subiectul principal, ci, mai degrabă, Liviu Dragnea -TelDrum.

Aşa că, după cum veţi vede mai jos, grija doamnei Mungiu-Pippidi e să-l asigure pe liderul PSD că n-are avea nimic de pătimit în cazul TelDrum (investigat acum de DNA), chiar de s-ar înfiinţa şi şapte parchete europene. Prietenii ştiu de ce.

…Argumentul de (înfiinţarea a parchetului european -n.m.) este acela că e nevoie de o asemenea instituție pentru că există interese ale Uniunii Europene care pot fi afectate în zone de jurisdicție trans-națională, de exemplu un caz major de spălare de bani care implică bănci în mai multe țări europene. Jurisdicția noului procuror european viează deci cazuri care implică un element transnațional și nu s-ar aplica la Teldrum și fondurile lor europene în Teleorman. Nici dacă Teldrum s-ar duce la o licitație în Austria nu procurorul european ar interveni, ci cel austriac. Dacă însă face Teamnet un consorțiu european care licitează la Bruxelles și ne mai avertizează vreun Guccifer că plănuiesc să ungă lumea prin angajații lor de pe acolo, ca în cazul semnalat de Lucian Davidescu, asta ar fi de competența Procurorului Public European (PPE)…, scrie Alina Mungiu-Pippidi în romaniacurata.ro, arătând astfel că nimic n-o mulţumeşte mai mult decât sentimentul datoriei împlinite.

5 comentarii la „Alina Mungiu-Pippidi, sensibilă la spaima lui Dragnea, vrea să-l asigure că Parchetul European nu va investiga o clipă afacerea TelDrum”

  1. Abtineti-va doamna !Nu va dorim comentariile..Sunteti
    de rea credinta.Chiar scutiti-ne..
    Cine credeti ca va citeste parerile..?Oamenii simpli?Noi cei ce luptam cu ciuma rosie..?Daca totusi va doriti o comunicare cu cineva adresati.va direct Antenei3..

  2. Va roade rau invidia cand vedwti ca o femwie cinstita,desteapta, bine pregatita profesiobal si curajoasa, este apreciata si are succes in lume. Nu va puteti abtine!

  3. ESTI MAI MULT DECAT PENIBILA. NU STI NICI MACAR CE VORBESTI. ESTI O D……E INFECTA.

  4. Ar fi o mare greseala sa mai avem incredere in opiniile transmise de Mungiu Pipidi. Doresc sa-ti reamintesc afirmatiile facute referitoare la mitingul din 10 August 2018. Incredibil tu, „pipii”, fiind, traind in diaspora, cunoscand cat de grea este viata printre straini…ne-ai jignit, umilit, cu nesimtire, la nivel de mahala, unita in cuget cu neo-bolsevicii ciumei rosii. O rusine fara margini. Poate antenna 3 te mai accepta circarii platiti se aduna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.