Bogdan Chirieac, delir fără frontiere: Kovesi e propulsată de ruşi ca să ajungă la conducerea Parchetului European

Văd că dorinţa de a o denigra cu orice preţ pe Laura Codruţa Kovesi, care are deja şanse reale ca să ocupare funcţiei de procuror-şef al Parchetului European, a devenit de-a dreptul patologică pentru cei care „combat” la Antena3 şi RTV.

În momentul acesta s-a creat un ring în care doamna Kovesi, susţinută de binomul germano-rus, era într-o parte, România era nicăieri, statele central și est-europene plus statele din sud, de partea cealaltă, spunea Bogdan Chirieac, la Antena3, rostogolind absurdul spre telespectatori.

Păi da, absurd. Moscova o susţine pe Kovesi (Chirieac nu ne spune şi de ce), dar, culmea, a uitat să informeze şi propaganda rusă, care, prin vocea Sputnik România, s-a lansat într-o campanie de denigrare fără precedent la adresa fostei şefe a DNA, de când ea are şanse reale ca să ocupe funcţia de procuror european.

Aşadar, dacă ar fi să ne luăm după logica de fier a lui Chirieac – componenta suferinţei nedureroase a inteligenței sale -, Rusia o vrea musai pe Kovesi în funcţia de procuror european, însă, paradoxal, Sputnik, agenţie de presă finanţată oficial de Kremlin, n-a fost informată şi o ponegreşte non-stop de câteva zile încoace. Ca să vezi ce ditamai conspiraţie a desluşit Chirieac. El ştie chiar şi ceea ce propaganda rusă responsabilă cu Bucureştiul habar n-a are.

…În România, s-a revenit în anii ’50, cu nişte abuzuri înspăimântătoare, cu nişte distrugeri de vieți omeneşti – unii au murit – dispariţia capitalului românesc, răsturnarea întregului sistem de valori în societate. Și, pentru toate aceste lucruri, binomul germano-rus o pune pe doamna Kovesi procurorul general european. Cred, cu mare putere, că nu Germania singură a făcut lucrul acesta, ci împreună cu Rusia.

Asta este realitatea sau mai bine spus, Parlamentul European a hotărât prin vot politic, în Comisia LIBE şi într-o comisie a Parlamentului European, să fie prima opţiune pentru procurorul general european. Şi Kovesi are dreptate, este un vot pentru tot ce s-a întâmplat în România, a declarat Bogdan Chirieac la Antena3, conform site-ului DC News, condus tot de Chirieac, într-un exerciţiu ratat de introducere a fantasmagoriei în logică.

 

3 comentarii la „Bogdan Chirieac, delir fără frontiere: Kovesi e propulsată de ruşi ca să ajungă la conducerea Parchetului European”

  1. Cum contribue Rusia alături de Germania, dacă una este in UE, iar ce alalta, nu?!

  2. Mai domnu Morsa acum citeva zile faceai niste afirmatii delirante ,sursa era vestita antena 3 ,,Kovsi detine 3 case in america ,tatal ei a decedat acolo in 2017 ” probabil mostenire am gindit
    Au fost case cumparate de rusi ,conspirative s-au propietate ???
    Cum dracu americanii au decorat-o pe kovesi ? au servicii de prima mina ,deci aici este minciuna crasa ,poate vii cu ceva probe ,documente ,eu cred ca kovesi premianta europeana ,simbol national al Romaniei ar trebui sa te dea in judecata ptr marturie mincinoasa si sa ceara daune 2 mil dolari , si atunci sa vii cu documente dar nu contrafacute originale ,ce zici ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.