Voalat, Dragnea îi ameninţă pe cei din PSD că, dacă se va duce la puşcărie, acolo nu va fi singur

Liviu Dragnea, liderul PSD, se victimizează în continuare cum ştie el mai bine, dar şi ameninţă apăsat pe toată lumea – chiar şi pe cei din partidul său dacă nu vor face scut, iar el va ajunge la puşcărie.

Au încercat orice cu noi, să mă închidă, să mă ameninţe, mi-au presat copiii şi îi ameninţa în continuare; nu a ţinut. Şi-au dat seama că nu merge numai din interior şi au descoperit nişte acoperiţi, care au început să devină dintr-o dată supăraţi, a declarat Liviu Dragnea, la Reşita, cu ocazia alegerii noii conduceri a PSD Caraş-Severin.

…De asta trebuie să fiu eu demonizat şi omorât? Dacă este aşa, accept! Când vreodată o roşie din Teleorman este mai puţin gustoasă decât o roşie din Spania sau din altă ţară?, spunea Dragnea.

Apoi a continuat, încercând să fie oarecum mai explicit decât atunci când vorbea despre „asasinii” aia care s-au cazat la Athenee Palace, ca să înţelegem odată pentru totdeauna de ce ar fi el „o ţintă”.

Nu trebuie să mă lăsaţi singur. Am fost făcut ţinta, da. Mi-am asumat asta de la început. S-a dovedit că pentru noi n-a fost niciodată suficient să câştigăm alegerile, pentru ca nişte şmecheri din această ţară, nişte securişti, începeau aranjamentele. Ei făceau şi guvernele şi majorităţile şi îi jucau pe toţi. De data asta am spus că trebuie să rupem acest blestem de pe România.

Însă Nu trebuie să mă lăsaţi singur nu mai rimează cu abureala legată de roşiile din Telorman, „acoperiţi” ori  cucopii despre care aflăm că ar fi ameninţaţi, iar tâlcul acestui mesaj către liderii PSD din teritoriu ar fi: Băieţi, dacă mă lăsaţi singur şi mă duc la puşcărie, s-ar putea să vă iau şi pe voi cu mine.

Să revenim la băieții din partid care au devenit dintr-o dată supărați. Eu le transmit ceva – până acum au zburdat, au postat, noi nu ne-am ocupat de ei. Începând de astăzi o să ne ocupăm de ei. O să vorbim despre câți masoni sunt în acel partid, câți securiști, ce afaceri se învârt, și despre vedetele care se urcă pe niște liste și despre foști prim-miniștri care acum sunt plus, minus, a mai ameninţat Dragnea, arâtând că, de fapt, se teme şi toţi cei care i-au fost cândva apropiaţi, în frunte cu Victor Ponta.

Cel din urmă a spus azi, legat de ameninţările liderului PSD: Dragnea văzut ieri cătușele (aluzie la protestatarii  de la Reşiţa care l-au întâmpinat pe Dragnea  agitând cătușe -n.m.) și l-au lăsat nervii.

 

Un comentariu la „Voalat, Dragnea îi ameninţă pe cei din PSD că, dacă se va duce la puşcărie, acolo nu va fi singur”

  1. Dragnea se pregateste de alegeri si se vede ca ii este foarte frica. E bine de vazut si interviul pe care camaradul Tudose i l-a dat camaradului Cristache. E din casa, iar conculzia care se trage este una singura > omul e internabil

    https://www.youtube.com/watch?v=B9ugyG71nwE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.