Alina Mungiu-Pippidi zice că n-avem educaţie de prea multe ifose: Vrem şi plăcuţe suedeze, şi Premiul Nobel

Alina Mungiu-Pippidi spune că am dat-o în bară cu educaţia. Însă până să aflu de ce, constat că academica noastră analistă confundă consumul datorat măririi salariilor (mai mult sau mai puţin justificată) cu creştere economică, ca şi faptul că n-o place pe Denise Rifai.

Aşadar, după cum spune ea, dacă vrem educaţie, trebuie să renunţăm la ifose. Abisal!

Alin Mungiu Pippidi, în articolul De ce nu iau românii testul PISA, publicat în romaniacurata.ro: …Supărarea e mare, că românul are ifose, vrea și cu ”Muie PSD”, și cu premiul Nobel pentru literatură, iar dacă s-ar putea să ia Nobelul pentru literatură pentru ”Muie PSD” chiar și mai bine…

Cete că, apariţia plăcuţei suedeză, care a clătinat PSD-ul de la temelie, a rămas pentru ea un regret. Unul îndelungat, după cum se vede.

În rest, dacă aveţi răbdare şi nimic mai bun de făcut, citiţi tot articolul. Eu am desluşit doar o tonă de îngâmfare, garnisită prea multe clişee, însă poate că voi aveţi mai mult noroc.

3 comentarii la „Alina Mungiu-Pippidi zice că n-avem educaţie de prea multe ifose: Vrem şi plăcuţe suedeze, şi Premiul Nobel”

  1. Înțeleg că muntele ăsta de osânză PSD-istă alterată crede că dacă nu etra tradiționalul MUIE PSD aveam ocazia să luăm premiul Nobel ?

  2. Aceasta doamna a decazut mai mult decit orice inchipuire. Ulima pe care stiam era cu „lumpendiaspora”, care-i putea doamnei prin avioane, exact cum le putea si celor din PSD. Acu’ a trantit-o din nou – dezgust, dezgust, dezgust

  3. Balena Turbata nu stie ca avem doua premii Nobel in Diaspora: George Palade, medicina, SUA si Herta Muller, Germania, literatura. Avem aere ucigase de la ea, mai periculoase decat Zyklon B. In plus, niciodata scoala romaneasca nu a fost mai decazuta ca acum. Singurul ministru care a facut ceva a fost Daniel Funeriu, pe care l-au urat toti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.