Dana Budeanu, atac bolnav la demnitatea umană: Saraci, şobolani, sclavi; oameni care stau în cuşcă

Frizând demența, Dana Budeanu calcă de multă vreme în picioare demnitatea umană, motiv pentru care am numit-o influenţăra invectivă. Dacă s-ar ocupa de respectiva îndeletnicire la ea în baie, n-ar fi vreo problemă. Problema e că batjocura şi calomniile ei, îndreptate către majoritatea românilor, sunt difuzate, de pildă, pe pagina de Facebook a site-ului stiripesurse.ro, portal apropiat de Gabriela Firea şi PSD, partidul care se laudă ca ar pune oamenii înainte de toate.

Pe scurt, într-un clip intitulat: Jos masca, săracilor (postat la 14 mai a.c. pe pagina de Facebook a site-ului stiripesurse.ro), Dana Budeanu îi cataloghează pe milionele de români care respectă în continuare regulile impuse de stoparea răspândirii noului coronavirus: săraci, şobolani, sclavi, cretini, oameni care stau în cuşcă. În opinia ei, pandemia este pentru săraci, iar fără masca au voie doar bogaţisăraci nu. În respectiva înregistrare, Budeanu clamează că, doar dacă eşti cretin şi sclavul sclavilor, respecţi regulile impuse de pandemie. Pentru cine n-a aflat încă, libertatea cuvântului nu dă liber la înjurături. Nicăieri în lume.  

Nu este prima dată când stiripesurse sau pagina de Facebook a acestui site difuzează mizeriile Danei Budeanu – batjocură şi atacuri incalificabile la adresa demnităţii umane. Cum nu e prima dată când, după ce Budeanu cataloghează românii drept sclavi, şobolani, cretini ş.a.m.d – este chemată la Antena3, unde Mihai Gâdea îi aduce un vibrant omagiu. Şi dacă tot a venit aseară la Antena3, Budeanu a decretat, aiurând metafizic, şi sfârşitul pandemiei, iar Gâdea i-a soarbit vorbele de parcă avea în faţă vreo somitate în medicină, nu o coronasceptică semidoctă care minte de îngheață apele.

Şi iată cum, din modistă, Budeanu a ajuns prima specialistă a pandemiei în constelaţia site-urilor şi posturilor tv apropiate PSD. Ba chiar decretează sfârşitul pandemiei, fiindcă a auzit ea… în mahala. Aşa că să nu vă miră o clipă faptul că Viorica Dăncilă, căreia Budeanu îi mai făcea câte o rochie, este noul consultant pe strategie a lui Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, în departamentul care se ocupă de trecerea la Euro. Trecerea la Euro, aţi citit bine.

2 comentarii la „Dana Budeanu, atac bolnav la demnitatea umană: Saraci, şobolani, sclavi; oameni care stau în cuşcă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.