Antena 3 faţă cu Laura Codruţa Kovesi

Aştept cu interes verdictul final în procesul intentat Antenei 3 de către şi şefa DNA. Deocamdată, respectivul post tv a pierdut prima rundă cu Laura Codruţa Kovesi şi trebuie să-i plătească, în solidar cu Mihai Gâdea, Răzvan Savaliuc, Bianca Nae și Mugur Ciuvică, daune morale în valoare de 250.000 de lei, dar sentinţa nu-i definitivă.

În iunie 2014, Kovesi a dat în judecată Antena 3, ca şi pe cei patru enumeraţi mai sus, reclamând faptul că în emisiunea ”Sinteza Zilei” din 19 iunie 2014 a fost acuzată că a mușamalizat anchetă în dosarul în care se efectuau cercetări față de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, și Mircea Băsescu.

Cum decizia legată de daune nu-i definitivă, n-o să fac prea multe comentarii.

Deocamdată spun doar că Antena 3, condusă editorial de Mihai Gâdea şi de un mogul aflat într-un loc în care libertatea de mişcare e oarecum îngrădită, se comportă, în continuare, precum o oficină. Una fără prea multă imaginaţie însă.

Teoretic, şi eu ar trebui să fiu solidar cu Antenă 3 în această dispută, însă îmi este imposibil.
Şi asta pentru că intrigile colportate de acest post şi sentinţele trase de păr, unele de-a dreptul ridicole, fac un imens deserviciu presei româneşti, atâta cât a mai rămas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.