Lui Cornel Nistorescu îi pute totul, de când preferaţii săi nu mai sunt la butoane. L-a luat de cap duhoarea

Lui Cornel Nistorescu îi pute. Cam asta-i ultima sa marotă: duhoarea.

Dar duhoarea nu vine dintr-un bălegar sau dintr-o hazna! Scîrba aceasta de miros adie dinspre politică. S-au stricat politicienii. Le pute mintea. (…)Oamenii adunați în haite emană ceva mai scîrbos ca dihorii. La politicenii noștri put și gîndurile, chiar și proiectele. Pute prostia lor. Le pute și nehaleala, și disperarea cu care joacă piesa aceasta de servitori europeni, și tupeul lor de crai sfertodocți și moacele lor de eroi ratați care joacă fără talent secvențe gongorice dintr-un patriotism de paradă, scria Cornel Nistorescu în articolul Pute la greu!, publicat în cotidianul.ro, chiar de Ziua Culturii Naţionale.

Dacă vreţi să-i citiţi opinia, cu mască de gaze ori fără, vă doresc succes. Dacă nu, să ştiţi că omul s-a supărat, în primul rând, din cauza anticipatelor. Nici eu n-am înţeles exact de ce. Dar aşa-i Nistorescu, îl ia valul şi uită de unde a plecat.

Cert e un lucru: PSD nu vrea anticipate. E prea devreme. Stă prost în sondaje. În consecinţă, nici Nistorescu. Mai ştiu că pe vremea în care PSD era la butoane, lui Nistorescu nu-i puţea neam. Ba dimpotrivă, atunci cred că-i mirosea a Hugo Boss ori poate ceva mai dihai.

În rest, eu îi înţeleg furia: una e să percepi miresme atunci când ai prieteni la putere şi cu totul altfel e atunci când pute totul, imediat ce nu-i mai ai.

Cum era de aştepta, propaganda rusă n-a rata momentul. Aşa că Sputnik a ridicat în slăvi articolul lui Nistorescu, cu tot cu duhoarea sa aferentă.

Un comentariu la „Lui Cornel Nistorescu îi pute totul, de când preferaţii săi nu mai sunt la butoane. L-a luat de cap duhoarea”

  1. El este un traseist si in presa si in viata. Ar fi dorit sa aiba reputatie, dar nu are caracter pentru faima. Se va multumi cu tristetea si cu banii si cu poala pe care o va pupa si o va pupa si o va pupa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.