Anularea permisiei lui Dragnea l-a iritat pe Chirieac şi a dat peste cap scenariul propagandei ruse

Bogdan Chireac, cel pe care mulţi ziarişti îl bănuiau că rostogolea la tv vorbele lui Liviu Dragnea, pe vremea în care cel din urmă le indica premierilor şi miniştrilor, direct ori prin intermediari, ce şi cum cu guvernarea PSD, aruncă aroganţe petru că permisia lui Dragnea a fost anulată.

Faptul că Dragnea nu iese încă în permisie din Penitenciarul Rahova a dat peste cap şi scenariul propagandei ruse, lansat prin agenţia Sputnik, care titra: Informație bombă: Liviu Dragnea iese din închisoare! Tot Sputnik anticip: Liviu Dragnea va avea timp să se vadă cu apropiații din PSD și să intervină în cursul actual al partidului care s-a îndepărtat mult de direcțiile stabilite de Dragnea (…) ieșirea lui Dragnea din închisoare ar putea avea consecințe importante asupra PSD și a acțiunilor viitoare ale partidului.

Bogdan Chirieac, la RTV, conform DCNews, site pe care îl controleză: Văd că pușcăria este împletită strâns cu politica în țara noastră, din mare nefericire. Foarte bine că nu i se dă drumul nici în permisia la care are dreptul, de o zi sau de două zile, pentru că omul e periculos, e criminal. Totuși, fapta aia pentru care e condamnat e abominabilă. Adică unii zic că știa că două femei au fost angajate la prefectură și că erau plătite de la manutanță, de la nu știu ce. Omul e extrem de periculos. Nu are cum să iasă. O să îi dea lui Dincă liber vreo două zile. Să-și mai tragă sufletul că uite l-a supărat presa. Că dacă nu era presa, omul era în libertate și acum. Iar Dragnea nu are nici două zile de permisie.

Vom vedea dacă Dragnea iese ori nu iese din penitenciar pentru o zi sau două, ca să le arate pesediştilor cărarea luninoasă de care s-ar fi indepărat, cum spune Sputnik.

Deocamdată, mai stă la Rahova. Solicitarea lui Dragnea de a obține o permisie, aprobată de comisie, a fost respinsă de conducerea penitenciarului. Motivul ar fi că, dacă i se acordă acum permisie, este favorizat față de alți deținuți şi că permisiile se acordă, de regulă, pentru bună purtare abia după cel puțin un an de detenție, iar Dragnea a fost închis în urmă cu cinci luni.

2 comentarii la „Anularea permisiei lui Dragnea l-a iritat pe Chirieac şi a dat peste cap scenariul propagandei ruse”

  1. Chirieac incearca sa depaseasca timpurile… ca nu se stie cand mai vine pesedeul la putere. Nu e suparat PSD ca n-a iesit Dragnea in permisie, dar morsa si rusii sunt cuprinsi de tristete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.