Cum îl iubeşte Irina Tănase pe Liviu Dragnea: Adânc şi larg şi-nalt, atât cât poate atinge…

De ziua lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, iubita fostului lider maxim al PSD, a postat versuri de dragoste înflăcărată pe contul ei de Instagram, Numai că n-a copiat de pe net sonetul cu pricina, ci a fotografiat fila pe care era tipărit. Nu-i exclus însă ca totul să aibă un tâlc.

Cum te iubesc? Să-ncerc o-nşiruire.
Adânc şi larg şi-nalt, atât cât poate
Atinge al meu…
se poate citi pe pagina de Instagram a Irinei Tănase. De unde, pricep eu, secretul amorului înflăcărat, dar la distanţă, constă în a iubi şi adânc, şi larg, şi înalt. Aş recomanda şi abisal, dar e mai bine să nu mă amestec.

Tot de dragoste i-a scris lui Dragnea, de ziua lui, şi PSD Teleorman: Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm… Însă, după cum se vede, fanii din Teleorman n-au postat versuri ale unei poete din epoca victoriană, ci au vrut musai să fie originali, cu proletctulisme de două parale, precum: Patriotul care ne-a insuflat putere…

2 comentarii la „Cum îl iubeşte Irina Tănase pe Liviu Dragnea: Adânc şi larg şi-nalt, atât cât poate atinge…”

  1. LA MARINA CALAREATZA UN SHOARICE CAPITAN FACEA DRAGOSTE CU O MUSCA SHI MANCA CARNE DE CAL……………………………………………………………………………….

  2. Dragostea e ca tramvaiul cand te apuca guturaiul si ajungi, nu stii cand , la raohova, cap de linie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.