Suspendarea lui Băsescu în lumina declaraţiei domnişoarei Pestriţu legată de domnul Bădălău

După ce Crin Antonescu şi Victor Ponta au anunţat că iniţiază procedura de suspendare a lui  Băsescu, iese la rampă şi Adrian Năstase. Adevărat, îl suspendă, zice împăratul neîncoronat al ouţelor de la Cornu, însă atunci când o să le cadă bine. Mai precis: „Vom merge în Parlament în momentul în care vom avea siguranţa că vom avea o majoritate confortabilă”.

Asta se poate întâmpla mâine, peste o săptămână, peste un an ori niciodată. Nu s-a luat bine hotărârea, dar deja avem nuanţe chiar la nivel de Adrian Năstase. Aşa că, pentru mine, care nu mă număr printre aplaudacii preşedintelui nostru iubit, ştirea legată de suspendarea sa este egală cu declaraţia domnişoarei Pestriţu – cea care n-o poate opri pe Ramona să se împace cu domnul Bădălău. În consecinţă, ea, Pestriţu, n-o să aibă în veci o relaţie amoroasă cu respectivul Bădălău, suspect că râvneşte la nurii Ramonei.

În rest, să fim sănătoşi şi mai ales răbdători atunci când este vorba despre prostie, dar să continuăm să-i infierăm cu mânie – fie şi proletară – pe cei care sunt din ce în ce mai mândri de ea.

3 comentarii la „Suspendarea lui Băsescu în lumina declaraţiei domnişoarei Pestriţu legată de domnul Bădălău”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.