Atins de beţia cuvintelor, Codrin Ştefănescu scrie ceea ce n-ar fi dorit niciodată să pronunţe

Codrin Ştefănescu, trebuie să recunosc, este atins de geniu. La geniul prostiei mă refer. Iar prostia lui nici măcar nu o pot numi insistentă, ci, mai degrabă, una care-l obsedează.

Altfel, nu denunţa pe Facebook exact ceea ce făceau pesediştii în vremea guvernării lor. Adică, angajau la stat, pe salarii fabuloase, fraţi, amante, veri, iubite, cumnaţi, copii, gineri, nurori, neveste, cumetri, prieteni ş.a.m.d. A fost plină presa de asemenea exemple (şi n-ai cum să nu te gândeşti la parandărăt), nici măcar contestate, fie şi de complezenţă.

In timpul pandemiei, când noi stām obligatoriu in izolare, penelistii numesc mii de rubedenii in functii publice! Mii, nu sute! Toate pilele, verii si verisoarele, cumnatii si unchii. Copii, nepotii, ginerii si nurorile in functii de stat! Se calcā in picioare legi, proceduri, morala, bunul simt…, scrie Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook. Iar exerciţiul său de ipocrizie fudulă din vremea coronavirusului arată că beţia cea grea a cuvintelor l-a făcut să scrie exact ce nu dorea vreodată să pronunţe.

*****

La sfârşitul anului trecut, Clotilde Armand a publicat o listă cu copiii liderilor PSD/ALDE care ocupă diferite funcții publice foarte bine plătite. O găsiţi aici.

Clotilde Armand şi lista arzătoare a odraslelor plătite cu bani grei de la buget

3 comentarii la „Atins de beţia cuvintelor, Codrin Ştefănescu scrie ceea ce n-ar fi dorit niciodată să pronunţe”

  1. Dani, regret, ti-am cenzurat comentariul. Asa ca a ramas doar: /Capul lui privit la luna Seamana (…) Ceea ce si este de fapt/

  2. Din gandirea profunda a incopetentilor care ne-au condus si ne vor conduce. Codrin Stefanescu sustinea idei: Si noi vrem anumite referendumuri. De exemplu, pe familia ortodoxa. Incercam sa sustinem niste idei, dar nu neaparat facand niste referendumuri.

  3. Traseism si nulitate, calitatile acestui primitiv. Ipochimenii pe care trebuie sa ii uitam definitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.