Atunci când Dragnea este atacat în Parlament, Nicolicea taie microfonul vorbitorului VIDEO

Parlamentul Românei ar trebui să reprezinte cea mai înaltă redută a democraţiei. Însă, deocamdată chestiunea asta e doar un deziderat, de vreme ce Liviu Dragnea, liderul PSD, nu mai poate fi atacat nici în şedinţele acestui for suprem.

Iar dacă un parlamentar o face totuşi, deputatul PSD Eugen Nicolicea, azi preşedite de şedinţă al Camerei, o întruchipare a servilului aproape perfect, îi taie microfonul.

Dan Barna, președinte USR, în Parlament: O chestiune de procedură pe 151, aliniatul 5. O chestiune de natură personală. O chestiune, de fapt, de colegialitate, domnule Dragnea, de solidaritate, până la urmă.

Presa spune că prin această ordonanță dvs. v-ați fi concediat, de fapt, procurorul din dosarul Tel Drum și eu nu cred că e așa și din solidaritate cu dumneavoastră vă solicit să cereți Guvernului dumneavoastră abroge această ordonanță.

Eugen Nicolicea, deputat PSD: Să-i tăiați microfonul. Deci vă rog să încetați, pentru că nu vă încadrați în ceea ce înseamnă dreptul la replică. Deci acesta a fost o șmecherie de care ar trebui să vă fie rușine. Am să propun sancționarea dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.