Petre Daea, ultima sa problemă existenţială sau cum se transformă obedienţa în datorie

Petre Daea, ministrul Agriculturii, are o problemă de-a dreptul existenţială. El susţine că există posibilitatea ca pesta porcină să fi fost dusă intenţionat în Teleorman, judeţ în care familia lui Liviu Dragnea, mai precis fiul liderului UPDATE:PSD, are o fermă de porci.

De fapt, Daea încearcă să ne arate cât îl preocupă o presupusă problemă a celui care conduce guvernul din care face parte printr-un exerciţiu de obedienţă.

UPDATE: Cei doi porci morți din cauza pestei porcine africane în Teleorman ar fi fost găsiți pe fondul de vânătoare care aparține familiei Dragnea. Acesta ar fi motivul pentru care Petre Daea a declarat la că e posibil ca porcii bolnavi din Teleorman să fi fost ”plantați” intenționat.

„Eu spun foarte clar că îmi pun semne de întrebare dacă a fost intenționat, dacă e o nesăbuință a unuia, neștiind despre ce e vorba. Organele abilitate vor stabili care e situația acolo. Eu n-am de unde să știu acest lucru. Îmi pun semne de întrebare și, evident, ne punem toți cum pot să ajungă două cadavre în pădure pur și simplu”, susţinea Daea, la Antena3.

Să înţelegem că ne aflăm în faţa unei acţiuni de-a dreptul teroriste îndreptată împotriva lui Dragnea şi fiul? Ori este vorba despre urmarea episodului cu „asasinii” cazaţi la Athénée Palace? Habar n-am, dar până vom afla ce şi cum, observ că ministrul nostru a transformat obedienţa în datorie.

2 comentarii la „Petre Daea, ultima sa problemă existenţială sau cum se transformă obedienţa în datorie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.