Atunci când mă văd cu Arafat, îi spun: Domn doctor, demnitatea se întemeiază pe durere

După ce a declanşat protestele la care asistăm acum, Raed Arafat s-a întâlnit cu Traian Băsescu. Apoi, s-a întors la minister. Adicătelea, la guvernare.

Nu ştiu încă dacă gestul lui Arafat se datorează amestecului neputinţei cu mândria, din care – am aflat eu cu multă vreme înainte – rareori iese ceva apropiat moralei.

Ştiu însă că, aşa cum mi-au spus şi alţii ceva mai isteţi ca mine,  mulţi au demnitatea ambiţiei lor, ceva mai puţini – a situaţiei lor, iar cei mai puţini – a persoanei lor.

Iar dacă mâine mă văd cu Arafat pe stradă – chiar dacă el se află pe celălalt trotuar, şi nu pot ajunge acolo din cauza jandarmilor – o să-i strig că nu există demnitate care să nu se întemeieze pe durere. E anestezist, cu siguranţă o să înţeleagă.

4 comentarii la „Atunci când mă văd cu Arafat, îi spun: Domn doctor, demnitatea se întemeiază pe durere”

  1. Corect, dar, mare atentie,Emil… cred ca demult „nepotul” n-a mai trecut prin sala de operatiii! Iar C.V-ul sau spun „sursele” a fost mult cosmetizat … Nu de alta, dar altfel aproprierea vizibila la numele de familie, atunci in 89 l-ar fi DERANJAT… enorm… ex si actualul secretar de stat… chipurile, de la SANATATE! Deci, SAnatate … iti doresc si tie!

  2. Usor ,dezamagit,dar cariera inainte de toate! Gurile rele afirma ca RAED a aplicat modelul MAGEN-DAVID ADOM !Vazut ,acasa la Beetlehem!

  3. Ce are Bethlehem-ul, fie si si cu doi de „e”, cum scrii tu, cu Prefectura?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.