Avocatul Gheorghe Piperea, delir incomensurabil: Ne paşte o dictatura susţinută de armată

Ieri scriam pe Facebook că sunt de acord cu un sociolog care spunea că se teme mai mult de discursul despre frică decât de boala în sine provocată de coronavirus. Mie mi-e frică mai curând de discursul despre frică decât de boala în sine, afirma sociologul Călin Cotoi, conform HotNews.

Ei bine, tot ieri avocatul Gheorghe Piperea, fost consilier al premierului Tudose, încercând să fie inteligent, posta un text care insuflă frică –se suspendă drepturile civile, vom trăi într-o închisoare, adio drepturi civile, stare de urgenţă.

A inceput cu meciurile de fotbal, cu spectacolele si cu slujbele religioase cu mai mult de 1000 de enoriasi. Va continua cu cluburile, restaurantele, metroul, scolile, facultatile. Cica va tine doar pana la 31 martie*.
E doar carantina (=40 de zile de izolare, ca in evul mediu italian).
Va culmina, insa, cu starea de urgenta.

Pentru cei care solicita cu ovatii astfel de masuri de “protectie” am o veste: pe perioada starii de urgenta, drepturile civile se suspenda, iar tara se conduce prin decrete. sustinute de armata. Notiuni ca partide, alegeri, talk-show-uri, party-uri, cafea gratis la birou, flirturi in team-building si glume pe facebook la adresa gardienilor viitoarei inchisori etc. vor fi suspendate, intrerupte, interzise. Totul pentru amenintarea cu efectele unui virus care, cica, in Romania, se elimina pe cale naturala, in 2 zile, daca nu intalneste alte maladii sau oameni foarte batrani. Nu o spun eu, ci Arafat. Totul pentru amenintarea globala cu efectele unui virus pentru care, cica, exista un curativ, un anti-viral creat candva, tot sub amenintarea unei pandemii, cea de ebola. Nu o spun eu, o spun oficiali ai OMS
, scria Gheorghe Pipera pe pagina sa de Facebook.

Nu o comentez, nici măcar cu ironie prostia legată de Raed Arafat, care a fi zis că românii se vindecă, pe cale naturală în doua zile, pentru că băşcălia nu ne apără nici de coronavirus, nici de nătărăi. În ce priveşte afirmaţia lui Piperea legată de curativul care ar exista, este exact pe dos. OMS tocmai susţinea că nu există un leac pentru formele grave de infectare cu COVIT 19 şi nici vreun vaccin.

Aplaudati, deci, in continuare, sacrificiul drepturilor noastre civile si renuntarea (cica temporara) la stilul nostru de viata. Sigur veti obtine imunitatea de turma, ca asa va asigura statul pe care il considerati cel mai corupt din Europa, conchidea Pipera, iar eu constat că el este în căutarea a noi şi diversificate modalităţi de-a se băga în seamă – acum: Apoclipsa poltică după Piperea.

După cum era de aşteptat, Sputnik, vocea propagandei ruse, n-a pierdut momentul să ridice în slăvi postarea lui Piperea, care clamează sacrificiul drepturilor noastre civile, titrând: Avertismentul lui Piperea: România va fi condusă „prin decrete susținute de armată”.

Însă sincer să fiu, m-a pufnit şi râsul atunci când am citit cum a consemnat agenţia guvernamentală rusă textul ameninţător al lui Pipera. Păi cum să nu râd, Rusia e campioană absolută în ce priveşte democraţia şi apărarea drepturilor omului. Sau nu?

2 comentarii la „Avocatul Gheorghe Piperea, delir incomensurabil: Ne paşte o dictatura susţinută de armată”

  1. Anul trecut, Elan Schwartzenberg, fugar, a depus la Parchetul Judecatoriei Sectorului 1, prin avocatul Gheorghe Piperea, o plangere impotriva lui Cozmin Gusa. Ciondaneala era pe Realitatea, transformata in Realitatea plus. Pipera, apropiat de o aripa a PSD, ca si Gusa, este prieten la catarama cu traseistul Zamfir, sotul pareroloagei lui Voiculescu de la A3, cu care face legi. Legatura lui Piperea cu drepturile omului este exact ca a babei cu mitraliera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.