Prostia în vremea coronavirusului: Ciutacu vede anarhie şi falimentul României. Păi să-l cheme pe fugarul Ghiţă în ajutor

La început, ca să-şi intre în mână, zeii au creat tâmpiţii. Apoi, pe Ciutacu, dar tot n-au fost mulţumiţi, chiar dacă, între timp, i-au dat şi normă întreagă.

Din câte înţeleg de la irascibilul părerist care-şi trage nasul la televizor, acum el ar vrea un fel de guvern de forţă, dictatorial, care ar gestiona mai bine criza creată de epidemia de coronavirus, pentru că, susţine Ciutacu în ţărişoara noastră e anarhie. Cum anarhia asta asta n-a fost zărită decât de Ciutacu, nu exclud ca omul să nu aibă încă proprietatea termenilor.

…Nici măcar țărăniștii nu au reușit să se autodistrugă atât de rapid și de spectaculos, scrie Ciutacu, pe blogul său, referindu-se la liberali. Le-a luat niște ani buni să se prindă lumea că-s ratați și că nu merită să pariezi o para chioară pe ei. (…)Așa că o să se aleagă praful. De ei și de o țară întreagă. Care în curând nu va mai fi în stare să plătească repatrierea masivă a emigrației și costurile ulterioare, plus lefurile armatei de funcționari de stat. Și va realiza că e prea târziu, conchide păreristul cu aere de cioclu.

Păi, dacă tot se implică Ciutacu, să-l convingă şi pe mentorul său, fugarul Sebastian Ghiţă să revină în ţară pe un car triumfal. Întors în România, Ghiţă care a făcut avere în câţiva ani precum alţii în generaţii, se metamorfozează în filantrop, că tot se dorea el salvator de neam, iar noi, mintenaş, vom scăpa de costurile repartrierii masive, care, momentan, nu-l lasă să doarmă pe Ciutacu, ca şi de plata lefurilor armatei de funcţionari.

În rest, în vremea coronavirului, există voluntari decişi să lupte cu epidemia, dar şi voluntari idioţi, dornici doar să-şi dea în petec. Primii sunt foarte utili. Ultimii, inutili, dar mai ales periculoşi.

2 comentarii la „Prostia în vremea coronavirusului: Ciutacu vede anarhie şi falimentul României. Păi să-l cheme pe fugarul Ghiţă în ajutor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.