Cu mucii-n fasole! Şoşoacă, antivaccinistă de operetă: Dacă ne-am vaccina cu serul rusesc Sputnik, ar fi de bine

Diana Ivanovici-Şoşoacă dă din nou cu mucii în fasole. Prima antivaccinistă a ţării nu mai pare atât de convinsă că virusul nu există. Ba chiar ar vrea să ne vaccinăm, dar cu serul rusesc Sputnik V. Ca să vezi răsucirea dracului.

De ce nu au negociat (autorităţile române – n.m.) cu rușii Sputnik-ul V? Ce au cu rușii, noi nu trebuie să ne înțelegem bine cu toți vecinii?! Nu, politica în România a fost să ne putem în cap toți vecinii, să ne certăm cu ei, dar să ne înțelegem cu ăia de la 12.000 de km sau cu Germania sau cu Franța…, a declarat madam Şoşoacă, conform realitatea.net.

După cum se vede, plină de satisfacţie că propaganda rusă o susţine cu ardoare de la o vreme, senatoarea Şoşoacă e gata să se vaccineze cu Sputnik V, neomologat în UE. Dacă interesele i-o cer, o doare exact în dos de ce clama isteric mai ieri. S-a răsucit peste noapte. Convingerile ei legate de inoportunitatea vaccinării se schimbă mintenaş, dacă e vorba despre Sputnik V. Ulterior însă, Şoşoacă acuza sistemul va provoca infectări masive prin vaccinare, doar ca să dea vina pe ea şi pe coronasceptici, încercând încă o dată să ne convingă de faptul că stupiditatea e o formă net superioară prostiei.

În rest, bănuiesc că Şoşoacă se bazează încă pe doctrina – un prost găsește mereu pe unul mai prost, care să-l admire, fiindcă, cel puţin până acum, a dat roade, devreme ce ea e în Parlament.

2 comentarii la „Cu mucii-n fasole! Şoşoacă, antivaccinistă de operetă: Dacă ne-am vaccina cu serul rusesc Sputnik, ar fi de bine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.