Bogdan Chirieac, doruri şi suspine: Fără PSD nu se poate. Aşteptăm şi un: Nihil sine PSD!

Bogdan Chirieac încearcă să ne convingă de faptul că în ţărişoara noastră nu poţi face nimic dacă nu te înţelegi cu PSD.

Indiferent ce va face Iohannis, trebuie să se înţeleagă cu liderii PSD şi cu celelalte partide care sunt acum în jurul PSD-ului: PRO România și ALDE, eventual. Dar cu PSD este obligatoriu fiindcă, altminteri, indiferent ce premier propune, dacă PSD nu vrea… , afirma Chirieac conform Antena3, iar declaraţia lui mi s-a părut că poate fi încadrată la categoria Doruri şi suspine.

Tot el spunea: Dacă preşedintele vrea stabilitate, fără PSD nu se poate, fără majoritatea parlamentară nu se poate. Nu va obţine Predoiu singur majoritatea parlamentară dacă nu discută Ciolacu cu Iohannis. Eu l-aş vedea cel mai bun în această funcţie.

Poate că era mai bine să zică mai scurt: Nihil sine PSD!, dar nu-i timpul trecut.

Spuneam suspine şi pentru că-i un spaţiu ideal pentru respiraţie, iar de când PSD nu se mai află la butoane, respiraţia lui Chirieac e ceva mai îngreunată, poate şi pentru că nu mai are aerele de altă dată.

2 comentarii la „Bogdan Chirieac, doruri şi suspine: Fără PSD nu se poate. Aşteptăm şi un: Nihil sine PSD!”

 1. Morsa Competenta in drumul ei spre autodepasire. Daca si banii vor curge tot girla, drumul va fi autostrada, cu sau fara Dragnea.

 2. Jurnalistul asta nu are deontologie jurnalistica, e de fapt propagandist PSD alaturi de cei de la Romaniatv, Antena3, Dinescu, Cristache de la televiziunea nationala, Buscu, multi altii, platiti la greu, ca PSD-ului i se aloca prea multi bani si isi permite. La bani trebuie umblat drastic.
  Fara aceasta sustinere jurnalistica, PSDnu ar fi facut atatea rele in Romania, ar fi obligat sa devina in partid normal. Ce vina enorma are aceasta parte nociva a presei!!!
  Politizarea tuturor institutiilor statului a fost facuta de PSD tocmai pentru ca nimic sa nu functioneze in tara fara acordul lor, indiferent daca ei sunt la putere sau in opozitie.
  Pana cand nu va fi depolitizata administratia, nimic nu va functiona in tara. In alte tari,administratia e apolitica si functioneaza cu orice partid ar fi la putere, pt ca sunt angajati prin concurs nu numiti de partide.
  ANGAJAREA PRIN CONCURS, aduce normalitatea in tara.
  Revenind la jurnalisti, ar trebui sa aiba un for care sa sanctioneze derapajele sa faca imposibila propaganda pt un partid sau altul.
  Sa nu mai spunem cum e constituita
  CCR, evident politizata si cu unii care nici macar nu sunt juristi.
  Si aici, prin concurs si neapartenenta politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.