Bombastic, Vîntu se întoarce: Şi în afaceri, şi în politică se pot da ţepe asemănătoare, dar la fraieri diferiţi

Pe vremuri, Sorin Ovidiu Vîntu – cel care le transmitea fraierilor (prin intermediar, fireşte) să doarmă liniştiţi pentru că el veghează – era discret. Iată că lucrurile s-au mai schimbat.

După ce Tribunalul Bucureşti l-a eliberarea din puşcărie, considerându-l reeducat, în sensul că scopul educativ, preventiv, sancţionator al pedepsei lui Vîntu a fost atins, omul s-a hotărât să nu mai stea în umbră, ci chiar în luminile rampei. Aşa că, într-o primă fază, era analist pe Facebook şi rostea prostii incomensurabile. Însă, aflu acum, dacă tot e reeducat, vrea să devină şi pedagog de şcoală nouă, iar ultima pohtă ce-o pohteşte e legată de un proiect bombastic, de vreo 60 milioane de dolari, intitulat Clubul de Business şi Politica Sorin Ovidiu Vîntu.

E greu de dibuit acum care-i şmecheria legată de Clubul de Business şi Politică SOV şi cam ce foloase crede el că-i va aduce respectivul stabiliment, că nu-s ghicitor în stele. Însă ar avea mai multă căutare dacă l-ar numi Clubul de ţepe Vîntu, fiindcă instucţia în ale ţepuirii e la mare căutare. Iar în cazul în care pe frontispiciul edificiului care va găzdui reconstruirea elitelor politice şi de afaceri ale României, după modelul, cred eu, dacă ai jeep, treci pe roșu, va scrie: SOV vă recomandă o ţeapă reconfortantă, succesul e garantat.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat prin contopirea mai multor pedepse în spețe care au legătură cu prăbușirea Fondului Național de Investiții (FNI), cu delapidarea patrimoniului salariaților Petromservice, dar și cu șantajarea fostului deputat Sebastian Ghiță, fugit între timp în Serbia din cauza marilor sale probleme cu justiția, sau cu favorizarea lui Nicolae Popa. fostul director al fondului de investiții Gelsor.

În rest, până ce clubul se va spulbera ca vântu’, mulţi se vor întreba: de ce şi Business, şi Politică? Păi e foarte simplu. Şi în afaceri, şi în politică se pot trage ţepe asemănătoare, dar cu o singură condiţie: fraierii să fie diferiţi.

Un comentariu la „Bombastic, Vîntu se întoarce: Şi în afaceri, şi în politică se pot da ţepe asemănătoare, dar la fraieri diferiţi”

  1. Oare ce drept oamenii cinstiţi se amestecă în treburile interne ale hoţilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.