Dosarele X: Cine-i misterioasa femeie care a dansata ca într-un ritual necunoscut în jurul IPS Teodosie? VIDEO

În timp ce Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, oficia slujba în fața Catedralei Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, o femeie, cu ochelari de soare şi masca din dotare, îmbrăcată într-o rochie verde deschis, a început să se învârte în jurul prelatului ca într-un dans sau, poate, precum într-un ritual necunoscut.

Legat de acest incident, Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a spus la Antena3 că femeia ar fi avut un asemenea comportament datorită distanţării din perioada stării de urgenţă, însă este doar o ipoteză subţire: Noi nu am vrut să reacţionăm, să intervenim cu ceva. Ne-am dat seama că ne confruntăm cu un om cu o anumită instabilitate emoţională. Ne era teamă de cum va reacţiona. Am fost avertizaţi de autorităţi că această izolare la domiciliu vor aduce şi probleme comportamentale. Aş vrea să nu fiu în această situaţie. Sperăm că a fost o chestiune de moment a doamnei şi că nu a păţit ceva complicat. Doamna nu e o credincioasă a Catedralei. Nu am identificat-o printre cei care vin în mod frecvent aici. Probabil a venit mai de departe să îl vadă pe IPS Teodosie. Sperăm doar să fie o chestiune de moment. După acel moment, a dispărut de la slujbă, nu am mai văzut-o.

4 comentarii la „Dosarele X: Cine-i misterioasa femeie care a dansata ca într-un ritual necunoscut în jurul IPS Teodosie? VIDEO”

  1. Poate ca a fost zeita milosteniei care l-a scapat pe Inalt Prea Sfintitul de puscarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.