Botezatu, un combinator ceva mai isteţ decât Voicu

Cătălin Botezatu este ceva mai perseverent decât şmecherul senator Cătălin Voicu. Lui Bote îi ies combinaţiile “oculte”. Nu toate însă.

De pildă, el şi-a propus să fie fotografiat cu Bianca Drăguşanu în pădure la Băneasa, tocmai când punea mâna pe sânul junei, ca să vadă pulimea cât este de macho, şi chiar a reuşit. Hazardul, deh. Paparazzii tocmai treceau prin zonă.
Se pare, însă, că episodul n-a fost atât de vizionat încât să se şteargă momentul în care Botezatu îi declara pătimaş unui frumuşel mascul: “Te iubesc de mă cac pe mine!”. Aşa că a urmat partea a doua a telemanelei.

Bianca, distribuită  în rol principal. Protagonista iese cu prietenele în oraş,  la vâjâială. Nu trece mult şi este surprinsă de aceiaşi paparazzi în casa fotbalistului Adrian Cristea, mai precis în balcon. Botezatu se dă supărat foc şi rupe logodna. Cel care o are în palmares pe “Roxy manelista” ori pe Ramona, alias „Naomi”, să o bifeze şi pe Bianca lui? E prea mult. Gelozia-i dă p-afară creatorului nostru. Face declaraţii dure.
N-a mai fost de ajuns însă doar un articol şi câteva fotografii, ca în episodul „Pădurea Băneasa” – povestea-i ambalată într-o emisiune incendiară în care moderatorul Capatos o ceartă pe asistenta sa, Bianca, pentru că ar fi călcat strâmb, iar Cristi Brancu îi explică duduii siliconate că era bine să-şi fi văzut lungul nasului.

Drept urmare, Bianca, pradă remuşcărilor, plânge în direct. Moment greu, muzica tace. Apoi ea leşină, ni se spune.  În pauza publicitară, evident  –  nu în emisiune, cum au scris ziarele mondene -, pentru că a fost certată ca o şcolăriţă, dar şi pentru că, în nemernicia ei, i-a pus în pericol dragului ei Bote contractul de la Pro TV.

Păi da! Toată lumea a înţeles, de la domnii Brancu şi Capatos că, dacă Bianca pleacă în vâjâială, el, Botezatu, victimă, dar şi un fel de geniu al pământului românesc, nu mai poate evolua la “Dansez pentru tine”. Ca să vezi chichiţa dracului în contractul asta al lui Botezatu cu televiziunea din strada Pache Protopopescu.

Pentru că trebuia să existe şi un sfârşit fericit, Bote al nostru, ca un temerar, riscând ruperea înţelegerii cu Pro TV, a plecat val-vârtej din cantonamentul de la Buftea, descinzând în culisele studioului în care draga lui, Bianca, primea îngrijiri medicale. N-a mai certat-o, n-a mai ciufulit-o, cum promitea – ca să vezi ce face dragostea pentru o femeie –  şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţe.

Tulburător!

Dar nu într-atât încât să se uite momentul de maximă încărcătură în care Botezatu i-a spus unui tânăr model de sex masculin: “Te iubesc de mă cac pe mine!”

3 comentarii la „Botezatu, un combinator ceva mai isteţ decât Voicu”

  1. Curve, papagali, multa prostie si mitocanie.
    Fara prostia din jur, care ii intretine in forma zi de zi, nimeni nu ar sti cine sunt cei doi figuranti. E vai de capul nostru, nu de al lor.
    Exista vreo diferenta intre cei doi si o manea? Nu cred.

  2. b00te ,merge mai departe, si ca orice curva (masculina)o love STE cu posetuta pe kool ega de reprezentatie, care platita fiind totusi, trebuie sa-si gestioneze si ea sareaqa hormonii, CA CE sa-i faci si foliculina i-si cere drepturile si fata-i tanara si sanatoasa, are cu ce, si cu un caus de apa ,e ca noua si televizabila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.