Hai să ne aflăm în treabă

Am fost atent la declaraţiile celor din PSD legate de cazul Catălin Voicu. Dezastruoase. Pentru partid în primul rand.
Nu înţeleg de ce pesediştii se trezesc vorbind fără să gândească măcar o clipă.

Olguţa Vasilescu, ditamai senatorul PSD, n-a scăpat ocazia, a sărit şi ea la bătaie, spunând că „un politician al puterii cu avere nesimţit de mare venea în papuci când era chemat noaptea de Cătălin Voicu”. Şocant… dacă oferea un nume.

Altfel, declaraţia doamnei senator este precum dezvăluirea din cartea lui Ilie Neacşu şi Sever Meşca, „Vadim, între Preşedinţie şi ospiciu“. Cei doi afirmau că, pe când era mai tânără, Olguţa a avut o relaţie nepotrivită cu Vadim, dar n-au adus nici măcar o minimă dovadă. La fel ca şi Vasilescu acum, doamna care n-a învăţat în atâţia ani de politichie că nu poţi vorbi la nesfârşit doar ca să te afli în treabă. Dacă zicea macar că domnul la care s-a referit gândeşte în două limbi, tot era ceva.

Şi pentru că, vorba poetului, trăim într-o ţară plină de umor, senatorul Cătălin  Voicu a declarat: „Doamna Olguţa Vasilescu ştie întotdeauna ce spune”, dar s-a jurat că n-o să divulge numele misteriosului bărbat în papuci.

3 comentarii la „Hai să ne aflăm în treabă”

  1. o sa ne spuna chiar senatorul voicu cine-i omul in papuci, ca se va plictisi in arest si va simti nevoia sa socializeze.

  2. Shogore,te rog, OLGUTA (VASILESCU),muiere faina ! Nu te baga, afla PIROSKA! Hai pa,noa’h!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.