Budeanu e mai dihai decât Mata Hari sau cum i-a împărtăşit lui Cristoiu „informaţii” pe care nu le deţine nici CIA, KGB, Mossad ori MI6

Văd că, la început de an, Ion Cristoiu se războieşte cu Antena3, via Dana Budeanu. Acum vreo două săptămâni, influenţăra a fost făcută zob la Antena3 cu propriile ei arme, iar acum, cu mare întârziere, Ion Cristoiu o spală Nufărul, aruncând săgeţi otrăvite spre televiziunea Varanului.

Pe scurt, invitată de Cristoiu la un interviu promoţional, Budeanu n-a venit cu mâna goală. Adică i-a încredințat gazdei un secret pe care l-aş cataloga de-a dreptul Cosmic, fiindcă precis nu-l deţine nici CIA, KGB, Mossad, MI6, NSA ori ce agenţie secretă mai vreţi voi.

Într-un palat, îi zicea Budeanu lui Cristoiu, ea s-a întâlnit cu nişte oameni extrem, extrem de evoluaţi. Şi intelectual, şi politic, şi etcHaideţi să vă spun un secret, continuă Budeanu: Nici un şmecher de pe globul ăsta pământesc, niciun şef la lume, niciun şef de stat etc, este ceea ce eu cred, nu este înţepat… Este ceea ce io cred. Nu trebuie să dovedesc nimic, aşa cred io. Eu nu cred nimic întâmplător…

În consecinţă, Emmanuel Macron, Angela Merkel, Joe Biden, Donald Trump, Vladimir Putin, Boris Johnson Xi Jinping şi, mai pe aproape Vicktor Orban, ca să dau doar câteva nume, mint de îngheţată apele atunci când spun că s-au vaccinat împotriva noului coronavirus. Adică, Budeanu ştie ceea ce nu ştiu opozanţii, democraţilor, iliberalilor şi autoritariştilor enumeraţi. Şi iată că acum l-a convins şi pe Ion Cristoiu, cel care n-a scos niciun cuvânt din care să reiasă că s-ar îndoi la auzul abisalei gogomănii, argumentată de Mata Hari pe Dâmboviţa cu: Nu trebuie să dovedesc nimic, aşa cred io.

În rest, dacă Budeanu, prietenă cu oameni extrem de evoluaţi. Şi intelectual, şi politic, şi etc, aşa cum spune ea, nu are nicio dilemă legată de înţeparea celor pe care-i numeşte şefii la lume, de ce ar avea Ion Cristoiu vreo îndoială.

Citeşte şi:

5 comentarii la „Budeanu e mai dihai decât Mata Hari sau cum i-a împărtăşit lui Cristoiu „informaţii” pe care nu le deţine nici CIA, KGB, Mossad ori MI6”

  1. Semidocti si marxisti si frstrati din cauza dispretului pe care il simt la fiecare pas. Amandoi traiesc o mare aflare in treaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.