Premieră în politichia românească: Madam Şoşoacă s-ar putea ciorovăi chiar cu ea însăşi

Şoşoacă şi Terheş, pe vrema în care se dădeau împreună în stambă

Senatoarea atomică a reuşit performanţa să-i măscărească şi pe ultimii ei aliaţi politici. Mă refer, în primul rând, la George Simion, copreşedintele AUR, şi la Cristian Terheş, întrat în PE pe listele PSD, autorul unor halucinante şi răstite discursuri antivaccinare.

Însă nu doar celor doi ultranaţionalişti le-a spus Diana Iovanovici-Șoșoacă – marş!, ci şi lui Călin Georgescu, eternul premier propus de AUR, cel care susţinea, nu cu multă vreme în urmă: Șansa României este înțelepciunea rusească. Bănuiesc că şi acum Şoşoacă crede în acest basm, dar asta e o altă poveste.

Să revenim însă. De ce-i bubă madam Şoşoacă pe Simion, dar mai ales pe Terheş, de care părea că o leagă amiciţia politică? Ei bine, pentru că ei n-au dat telefoane de încurajare soţului, după ce acesta a fost pus sub control judiciar în urma conflictului cu poliţia şi cu ziarista Lucia Gorraci de la Rai Uno. Aşa cum se ştie deja, Gorraci acuză că a fost sechestrată de soţii Şoşoacă, dar şi lovită/ muşcată de Silvestru Şoşoacă.

Iar dacă Şoşoacă i-a stuchit şi pe ultimii ei aliaţi pentru că nu-i pupau condurul, avem toate şansele s-o vedem de-acum încolo certându-se doar cu ea însăşi. Vă daţi seama, din lipsă de preopinenţi, privind în oglindă, Şoşoacă va clama atunci când îşi vede chipul: marş! E o ipoteză. Partea proastă e că dacă te tot ciorovăieşti cu tine însuţi, cam începi să te deteşti.

Citeşte şi:

3 comentarii la „Premieră în politichia românească: Madam Şoşoacă s-ar putea ciorovăi chiar cu ea însăşi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.