Oprişan caută proasta României pe Google, propaganda rusă flutură conspiraţii, iar Dăncilă se bate cu niscai pucişti

Buletin de ştiri/ În timp ce Marian Oprişan, important lider PSD şi etern baron de Vrancea, ar fi spus: „Dacă dai căutare pe Google «proasta României», îți apare «Viorica Dăncilă»”, propaganda rusă, prin vocea agenţiei de presă Sputnik, care suţine PSD mai dihai decât membrii CEx, deplânge căderea guvernului.

Sputnik, vocea Kremlinului în România, face ce ştie mai bine – ţese bombastic conspiraţii confirmate doar de semnatarii articolelor: PSD ar fi pierdut guvernarea în urma unei conspiraţii internaţionale (axa Bruxelles-Washington), în care ar fi fost angrenat şi – atenţie! – deputatul Gabriel Petrea șefului tineretului PSD, unul dintre pesediştii care au votat moţiunea. Aşadar, iată, ruşii au găsit ţapul ispăşitor, uitând să arate însă şi care sunt dovezile conjuraţiei. Culmea e că articolul din Sputnik, intitulat Conspirație confirmată: UNDE și CU CINE s-au întâlnit trădătorii PSD înainte de moțiune, întră în contradicţie cu un alt articol, tot din Sputnik, bazat pe o postare a lui Bogdan Duca pe pagina sa de Facebook. El nu denunţă conjuraţii care au dus la căderea Guvenului Dăncilă, ci doar îi cataloghează drept proşti pe românii supăraţi pe PSD.

Şi Viorica Dăncilă vede conspiraţii. Însă ea nu se plânge liderilor care o mai susţin de (Acarul Păun) Gabriel Petrea, ci de faptul că persoane mult mai importante din partid, cum ar fi: Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, ori Paul Stănescu, liderul PSD Olt, au uneltit la negocierile cu parlamentarii ALDE şi Pro România – în urma acestei conjuraţii a căzut guvernul. Mai mult, Dăncilă, care riscă şi o debarcare de la şefia partidului, l-ar acuza pe Ciolacu şi că vrea să împingă PSD spre Pro România lui Ronta.

Revin însă la Bogdan Duca, ridicat de Sputnik la gradul de cunoscutul teolog și analist politic, pentru că publică niscai compuneri scolăreşti în QMagazine, revista Florianei Jucan, semnate Dr Bogdan Duca. Aşadar, după cum spuneam, el nu vede conspiraţii. Dimpotrivă, sugerează că PSD a pierdut guvernarea pentru că românii sunt proşti şi nu pricep ce lumină călăuzitoare revarsă acest partid peste ei.

Cred că și în Evul Mediu întunecat s-ar fi putut găsi un popor mai inteligent decât populația cu care suntem contemporani…, scria Bogdan Duca pe pagiana sa de Facebook, preluată de Sputnik. Ulterior, intrând în pielea profetului înr-ale politichiei, Duca anunţă, tot pe Facebook, catastrofa care va să vină: Lume supărată pe mine că ii fac proști. Vreau doar să le-o iau înainte cu vreun an si jumătate. Atunci vor spune ei, eventual cu o palmă pe frunte: „Doamne, ce dobitoacă am fost”.

Tot în QMagazine, care pare a fi devenit un portal al durerii din PSD, Marina Oprişan neagă faptul că ar fi vorbit-o de rău pe Dăncilă, nici pomeneală că ar fi spus proasta României , ba chiar declară că ea, Viorica Dăncilă, trebuie susținută de partid pentru a câștiga alegerile prezidenţiale.

Un comentariu la „Oprişan caută proasta României pe Google, propaganda rusă flutură conspiraţii, iar Dăncilă se bate cu niscai pucişti”

  1. Dacă e să ne luam dupa tratatul de murfologie, tocmai diversiunea pe care o ignori va sta la baza atacul principal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.