Carmen Avram îşi atacă adversarii promovând indignarea unuia dintre cei mai odioşi agenţi ai Securităţii

Să promovezi indignarea unuia dintre cei mai odioşi agenţi ai fostei Securităţi doar ca să taxezi adeversarii politici, este dovada unei ipocrizii fără margini, dar şi a unei prostii crase.

În ultimul ei exerciţiu de făţărnicie, Carmen Avram ne arată revolta care a cuprins-o fiindcă Rareş Bogdan i-a adresat cuvinte dure Renatei Weber, iar Nicuşor Dan a catalogat drept panarame doua activiste PSD, dintre care una, Oana Sparanghelista, evoluează pe videochaturile erotice, aşa după cum chiar ea a mărturisitit. Sincer, nu mă interesa revolta europarlamentarei PSD dacă nu o împletea, pe pagina ei de Facebook, cu indignarea boierului Constantin Bălăceanu-Stolnici, cel care susţinea, tot pe o pagină de Facebook: Am constatat cu uimire că în cadrul campaniei electorale se folosesc în ultima vreme aspecte de limbaj de o vulgaritate inacceptabilă într-o societate civilizată. Adresarea mai ales către femei cu epitete insultătoare este mai mult decât o insultă la adresa persoanelor respecte, ci şi la adresa alegătorilor. În plus, e vorba de o discriminare de nepermis în vremurile noastre. Îmi pare rău că am trăit atât de mult încât să văd o degradare aşa de mare, culturală şi morală, a clasei politice.

Să-l dai pe venerabilul Constantin Bălăceanu-Stolnici, unul dintre cei mai odioşi agenţi ai fostei Securităţi, drept indignatul de serviciu din cauza degradarii clasei poltice, aşa cum face Carmen Avram, doar ca să araţi cât de mitocani ar fi adversarii politici, e o ipocrizie fără margini.  

Este de notorietate nu doar numele conspirativ al lui Bălăceanu-Stolnici, Laurenţiu, ci şi faptul că el a oferit poliţiei politice comuniste, contra cost, note informative despre liberali, ţărănişti, monarhişti, diplomaţi, regele Mihai, colegi, medici, pacienţi ziarişti de la Europa Liberă şi rude. Ani de zile, Bălăceanu Stolnici a savurat datoria patriotică de-a servi cu ardoare regimul comunist şi plăcerea turnătoriei la Securitate, iar Carmen Avram ştie asta. Indignarea celor turnaţi de Bălăceanu-Stolnici, omul care a luat parte la operaţiuni de-a dreptul teroriste ale Securităţii, majoritatea plecaţi de multă vreme dintre noi, ar fi covârşitoare pe lângă a celor care s-au băşicat doar pentru că într-o dispută politică s-au folosit cuvinte ceva mai tari.

Am scris mulţi ani despre operaţiunile Securităţii şi, fireşte, despre Bălăceanu-Stolnici. Însă cel mai bun crochiu al celui care, fiind boier, şi-a trădat chiar clasa din care se trăgea şi pe care-l idolatrizează acum Carmen Avram, îi aparţine lui Neculai Constantin Munteanu VEZI AICI

Şi pentru ca Avram nu trebuia lăsată singură, propaganda rusă îi acompaniază postarea cu Bălăceanu-Stolnici, aşa că Sputnik titrează: În fine, Carmen Avram trimite injuriile PNL la judecata UE. Articolul din Sputnik e doar un grosolan fake-news, pentru că UE nu judecă disputele politice din ţările membre, oricât ar dori Carmen Avram şi propaganda rusa.

În ce priveşte, declaraţia lui Bălăceanu-Stolnici, invocată de Avram, aceasta apare pe pagina de Facebook a unui anume Gigel Lazăr, director executiv la un ONG.

3 comentarii la „Carmen Avram îşi atacă adversarii promovând indignarea unuia dintre cei mai odioşi agenţi ai Securităţii”

  1. Doamna asta s-a zarghit atat de tare incat se crede o mare politiciana, un fel de reincarnare a lui Titulescu. Dar nu este decat o biata angajata a latrinei lui Voiculescu, detasata o perioada la PSD. La PE nu stie ce sa faca, asa ca isi plimba anatomia pe culoare, fara rost, si se cearta pe Facebook cu dusmanii politici din Romania, sigura ca asta e menirea ei pe lume. Steluta ei calauzitoare e intelectuala de respiratie mondiala Maria Grapini.
    Astia sunt, cu ei defilam, dar pe bani grei. Banii pe care ii primesc ei.

  2. Dupa ce sunt ridicati la rang de polticieni, cu ghilimelele de rigoare, li se vede prostia, incultura si impostura, iar cucoana asta, numita si Ana lu Dancila si-a lui Dragnea, este exemplul viu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.