Carmen Dan va merge să-l viziteze pe Dragnea în puşcărie. Ea spune că nu se dezice de fostul lider, pe care-l numeşte în continuare preşedinte

Carmen Dan, ministrul de Interne, foarte apropiată de Liviu Dragnea, căruia îi datorează fotoliu ministerial, spune că a fost şocată de condamnarea fostului lider al PSD, iar în cazul în care Dragnea va dori, ea îl va vizita la puşcărie.

Întrebată, la Antena3, dacă va merge să îl viziteze la penitenciar pe Dragnea, ea a spus: Bineînţeles că iau în calcul această posibilitate, eu nu sunt din categoria celor care se dezic, în ultima vreme am văzut, din păcate, chiar din partid care se dezic de ceea ce a fost înainte

În ce priveşte povestea cu dezicerea de Dragnea, n-am înţeles prea bine ce vrea să spună (mai jos aveţi înregistrare), însă presupun că doamna nu trebuie să bea chiar toată apa mării ca să-şi dai seama că-i sărată. Spun asta şi pentru că Dragnea se află, totuşi, la a doua condamnare definitivă, iar Carmen Dan conduce chiar ministerul de Interne. Oricât ar fi ea de şocată de încarcerarea fostului ei şef, nu cred că a uitat faptul că respectivul minister se ocupă şi cu neutralizarea infractorilor, trimiterea acetora în anchetă, ulterior în judecată.

Carmen Danmai susţinea la Antena3 că nu a vorbit cu Liviu Dragnea (pe care îl numeşte în continuare preşedinte) după ce acesta a fost închis: Nu am vorbit cu domnul preşedinte, este şi o perioadă specială, perioada de carantină, nu am avut posibilitatea şi nu s-a întâmplat să existe această solicitare, dânsul stabileşte cu cine poate discuta telefonic în această perioadă şi bineînţeles, din câte ştiu, în această perioadă l-au vizitat cei din familie şi evident avocatul….

 

Un comentariu la „Carmen Dan va merge să-l viziteze pe Dragnea în puşcărie. Ea spune că nu se dezice de fostul lider, pe care-l numeşte în continuare preşedinte”

  1. Doamna Dan e mizericordioasa.Vrea sa spuna ca nu uite cine a pus-o intr-un jilt la care nici n-a visat vreodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.