Ce nu ştie Şerban Huidu şi probabil că n-o să afle niciodată

După accidentul soldat cu trei morţi, duşmanii lui Şerban Huidu i-au adresat vorbe grele. Adevărat, bine meşteşugite sau ascunse sub perdeaua ipocriziei. Jalnic. Să loveşti într-un om căzut, indiferent care-s motivele, nu onorează, oricâtă dorinţă de-a te răcori public ai strâns în tine. Să te cobori la nivelul Oanei Zăvoranu nu îţi aduce în nici un caz prestigiu.

Mă tem însă că Huidu n-a priceput cărui motiv se datorează tragedia în urma căreia au murit trei oameni, iar el nu se simte acum prea bine în faţa procurorilor. Şi asta pentru că face parte din categoria celor care se cred intangibili. A celor care nu pot fi atinşi în gipanele lor zburătoare de 100.000 de euro bucata.

Huidu credea că zeii aflaţi deasupra sa l-au readus de pe celălalt tărâm ca să-l pună în faţa revelaţiei – ceea ce nu te omoară te întăreşte. S-a înşelat. Zeii l-au pedepsit, îndeplinindu-i dorinţa. Năzuinţa sa cea mai fierbinte: să devină ce-a fost, şi chiar mai mult decât atât, arzând etapele, fără să ia în seamă trecutul apropiat.

Din păcate, Huidu n-o să priceapă niciodată – chiar şi din înălţimea scaunului din stânga al gipanului său zburător – că în faţa stării de fapt suntem egali cu zeii. Iar consecinţele unei asemenea tragedii precum cea de la Timişul de Sus nu mai pot fi schimbate nici chiar de ei, zeii, fie şi dacă îşi pun toate puterile la un loc.

5 comentarii la „Ce nu ştie Şerban Huidu şi probabil că n-o să afle niciodată”

 1. Detin si eu o varianta (mult mai ieftina cei drept) si va marturisesc ca pe timp de iarna aderenta spatelui masini este mai inferioara decat a primului meu autovehicol Dacia 1300 ! Chiar daca are tractiune integrala! Eu , cred ca vehicolul si starea alunecoasa a drumului puteau cauza nenorocirea petrecuta! Fereasca SFANTUL DUMNEZEU pe oricine de ceasul rau!

 2. Sa arunce cu piatra cel care este fara de pacat. Trei morti pe constiinta, o pedeapsa greu de dus, indiferent daca face ori nu puscarie.

 3. Fain scris, subscriu si eu la ce a zis Corect, si eu simt la fel… ca e o pedeapsa sa traiesti cu trei morti pe constiinta.

 4. Asta e valabil daca Serban HUIDU chiar are constiinta.
  Am indoieli serioase…

  1) Daca ar fi avut constiinta…nu s-ar fi urcat DELOC la volan…pana la recuperarea totala dupa accidentul de ski in urma caruia s-a ales cu traumatisme craniene vizibile si astazi.

  2) Daca ar fi avut constiinta, nu ar fi condus cu viteza in conditiile de drum si de trafic aferente!

  Restul…e tacere! Si suferinta enorma a rudelor decedatilor!

 5. sigur numai DUMNEZEU stie de ce are o cruce asa de grea de dus DAR DUMNEZEU pedepseste pe cine iubeste DUMNEZEU TI-A DAT CRUCEA AST GREA DE PURTAT DAR TOT EL O SA-TI IA POVARA DE PE UMERI FII TARE SERBANE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.