Serghei Mizil şi învăţăturile sale despre curvăsăreala Elenei Ceauşescu

N-aş putea spune că sunt un fan al domnului Serghei Mizil, fiul unui important demnitar comunist şi prieten la cataramă cu Nicu Ceauşescu – după cum se ştie. Dimpotrivă. Însă, iată, omul ăsta nu spune doar lucruri trăsnite. Deunăzi, un pensionar al fostei Securităţi făcea dezvăluiri care se doreau incendiare despre curvăsăraia la care s-a dedat Elena Ceauşescu. Adică, el ne povestea cum îl „traducea” ea pe Nicu ăl Bătrân. Dar Serghei Mizil l-a făcut de două parale. Şi nu doar pe el, ci şi pe Roguski, cel care, ca să-l citez tot pe Mizil, „spune nişte chestii pe care numai un cretin poa’ să le creadă!”

Povestea asta cu amanţii Elenei Ceauşescu este doar un episod dintr-o campanie de spălare a păcatelor cuplului Ceauşescu, în special ale lui Nicolae Ceauşescu. Ce bine era pe vremea Odiosului. Ce minunat trăiam atunci în comparaţie cu prezentul capitalismului sălbatic.

Iar, în ce-o priveşte pe Coana Leana, deh, şi ea o femeie neglijată de marele conducător – ocupat până peste cap cu treburile ţării. Greşeli omeneşti. Sau poate că era firesc ca savanta de renume mondial să smotocească vreo doi-trei amanţi prin vilele de protocol. Cum altfel să alunge stresul provacat de cercetarea ştiinţifică căreia i se dedica trup şi suflet. Aiurea!

Elena Ceauşescu nici nu se gândea să-l traducă pe Nicu şi, mult mai important, nici nu prea avea cum. El era numărul 1 şi toţi i se închinau şi, fireşte, îi raportau tot ce mişcă. Numărul 2, Elena, a fost invenţia Geniului din Carpaţi tocmai pentru a nu i se împuta lui toate mizeriile îndurate de români. „El nu ştie, săracul, nu i se spune, dar scorpia aia trage sforile în spatele său”, se şoptea în Epoca de Aur. Minciună! Ceauşescu ştia exact ce se petrecea în România. Însă atunci când nu-i convenea să se expună, să semneze nu-ş ce rezoluţie pe vreun dosar ori să ia o anumită hotărâre, o băga pe Leana în faţă. Aşa că Ea se opunea, chiar dacă, iniţial, Nicu spusese: „Da”. Ea refuza, Ea mazilea, Ea îi numea Viermi pe oamenii care se aşezau dis de dimineaţă la cozi interminabile în speranţa că se vor întoarce acasă măcar cu un pachet de unt. Basme de adormit copii. De fapt, Ei i se transferau multe dintre deciziile catastroflae ale Marelui Conducător.

Elena s-a aflat tot timpul sub controlul lui Nicolae Ceauşescu, iar excesele de autoritate ale savantei se datorau apucăturilor de mahala, inculturii şi prostiei. În nici un caz faptului că dorea să-i ia faţa liderului. Dimpotrivă, îşi proteja bărbatul.

Şi nu doar pe securistul care bate câmpii, fără pic de graţie, inventând amanţii imaginari ai Lenuţei – toţi morţi, fireşte – l-a făcut Serghei Mizil de două parale, ci şi pe Roguski. Penibilul Camil Roguski, cel care, zâmbindu-ne din singurul său dinte, bate câmpii pe micile ecrane despre cuplul Ceauşescu, povestind întâmplări aproape SF pe care, nu-s cum dracu se face, că doar el le cunoaşte.

Aşadar, cu siguranţă, Serghei Mizil nu spune doar lucruri trasnite.

4 comentarii la „Serghei Mizil şi învăţăturile sale despre curvăsăreala Elenei Ceauşescu”

  1. ci ticalosia si rautatea. Ura tot ce-i omenesc. Ma indoiesc ca avea amanti

  2. daca Leana a avut amanti, ei sunt morti de mult. Daca este vorba despre Ursu, prostii pentru prosti si proaste

  3. Ca nu este in toate apele ,se vede si se aude! Dar sa nu uitam ca a fost un profitor al unui sistem care ne-a nenorocit timp de 45 de ani.Beizadele actuale insa il intrec si noi ,pulimea o ducem si mai rau ca pe timpul lui ceasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.